Oppretter Dame

Hopp til navigering Hopp til søk

Advarsel: Du er i ferd med å opprette en side som tidligere har blitt slettet.

Du bør vurdere om det er passende å fortsette å redigere denne siden. Slette- og flytteloggen for denne siden gjengis her:

  • 7. sep. 2011 kl. 23:27 CartoonistHenning diskusjon bidrag slettet siden Dame (innholdet var «dame er et dyr som er laga for å ha sex og lage mat å vaske huset. damene går på armene og snakker med hode. dei er 3 50 høge» (og eneste bidragsyter var 88.89.117.118))
  • 10. sep. 2010 kl. 12:47 Paddekaka diskusjon bidrag slettet siden Dame (innholdet var «dame er teite og stygge» (og eneste bidragsyter var 194.248.190.79))
  • 7. mai 2010 kl. 09:31 Paddekaka diskusjon bidrag slettet siden Dame (innholdet var «Dame er en slave for mennene. De blir brukt til å voldta og rydde. Mange personer ser på damer som et svært nyttig redskap i hverdagen. Medium:http:...» (og eneste bidragsyter var 62.50.180.50))
  • 19. mai 2007 kl. 16:49 Bart Homer diskusjon bidrag slettet siden Dame (Innholdet var: «Mann med innovertiss...»)

Advarsel: Du er ikke innlogget. IP-adressen din vil bli vist offentlig om du redigerer. Hvis du logger inn eller oppretter en konto vil redigeringene dine tilskrives brukernavnet ditt, og du vil få flere andre fordeler.

Merk at alle bidrag til Ikkepedia anses som frigitt under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Ikkepedia:Opphavsrett for detaljer). Om du ikke vil at ditt materiale skal kunne redigeres og distribueres fritt må du ikke lagre det her.
Du lover oss også at du har skrevet teksten selv, eller kopiert den fra en kilde i offentlig eie eller en annen fri ressurs. Ikke lagre opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse!

Vi ber deg løse følgende hCaptcha for å beskytte wikien mot automatisk sideopprettelse:

Avbryt Redigeringshjelp (åpnes i et nytt vindu)