David Toska

Fra Ikkepedia
Revisjon per 18. mar. 2020 kl. 05:01 av PandaEkspressen (diskusjon | bidrag) (La til fakta som spiller inn på en artikkel jeg holder på å forbedre.)
Hopp til navigering Hopp til søk
Toska i kofta og med melkesjokoladen klar

David Aleksander Toska er en tradisjonsrik folkehelt fra Norge. Stadig vekk ikledd lusekofte og etende på ekte norsk melkesjokolade, mens han hører på folkeviser og stev på iPoden. Han ble født i Bergen 18. september 1975, men flyttet til Oslo som 10-åring. Toska kan godte seg med tittelen som den nordmann med høyest IQ. Desverre brukte han sin intelligens til ufine handlinger, under NOKAS-ranet. I retten i etterkant sjarmerte han imidlertid folket. Mens hans medsammensvorne ble satt i fengsel, sjarmerte Toska seg bort fra straff og ble folkehelt i prosessen. David Toska er en kjent tilhenger av Hentai.

Barndom

Toska flyttet som nevnt til Oslo som 10-åring. Han var da lei av foreldrene og bestemte seg for å bo for seg selv. Han kjøpte en middels pen leilighet med gul tapet og et godt brukt dusjforheng. Pengene til å betale leiligheten lagte han selv av å lime avføring og biter av russiske tøfler på et stykke gaffa-teip.

Toska forteller om da han og broren lekte med vanngevær

David Toska gikk på skole som barn, slik de fleste barn gjør. Her lærte han å telle. Ifølge eksperter fikk all tellingen han inn på idéen om å rane tellesentralen NOKAS. Han var livredd for å komme i Norsk Ukeblad, og hvis han gjorde det, så kjøpte han Allers isteden.

NOKAS-ranet

NOKAS-ranet var et ran som foregikk i Stavanger. David Toska var hjernen bak ranet, men han ble frifunnet pga. hans adorable lusekofte, det pene smilet hans, samt hans koselige historier fra barndommen. Toska var takknemlig for all støtten han fikk av det norske folk at han lagte film om ranet.