Oppretter Diskusjon:Sau

Hopp til navigering Hopp til søk

Advarsel: Du er i ferd med å opprette en side som tidligere har blitt slettet.

Du bør vurdere om det er passende å fortsette å redigere denne siden. Slette- og flytteloggen for denne siden gjengis her:

  • 11. mai 2021 kl. 13:16 Hypera diskusjon bidrag slettet siden Diskusjon:Sau (Irrelevant: « Situasjonen nå Corona Situasjonen i India har blitt verre i løpet av den siste måneden og på mandag 3 mai så viste tallene at de er oppe på 222 383 døde. India har stor mangel på oksygen og har veldig lite kapasitet på sykehusene. Når du går i gatene kan du se folk dø “Jeg sitter i leiligheten min og venter på å få sykdommen. Det er hvo…», og eneste bidragsyter var 194.19.79.205 (diskusjon))

Advarsel: Du er ikke innlogget. IP-adressen din vil bli vist offentlig om du redigerer. Hvis du logger inn eller oppretter en konto vil redigeringene dine tilskrives brukernavnet ditt, og du vil få flere andre fordeler.

Merk at alle bidrag til Ikkepedia anses som frigitt under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Ikkepedia:Opphavsrett for detaljer). Om du ikke vil at ditt materiale skal kunne redigeres og distribueres fritt må du ikke lagre det her.
Du lover oss også at du har skrevet teksten selv, eller kopiert den fra en kilde i offentlig eie eller en annen fri ressurs. Ikke lagre opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse!

Vi ber deg løse følgende hCaptcha for å beskytte wikien mot automatisk sideopprettelse:

Avbryt Redigeringshjelp (åpnes i et nytt vindu)