Egg

Fra Ikkepedia
Revisjon per 13. mar. 2021 kl. 22:24 av Dinoulvr (diskusjon | bidrag) (Lagt til til kategorier)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

Egg

Egg[rediger]

Det sies nemlig (igjen-igjen) at eggenes undergang er nært forestående. Det skriver britiske Eggovertro

På Dagens.no har vi tidligere skrevet om at eggenes ende er nær, som hver gang har vist seg å være fjas. Denne gangen mener religiøse katter at dommedag finner sted sted 21.august 2020. Altså om bare Noen få milliarder egg.

Og selv om vi er blitt presentert for flere inceste egg enn det, er det i følge Glamour, vi bør hoppe i badekaret (med en brødrister) sant denne gangen (som om vi ikke også har spist egg før).

Den mildest talt nedslående meldingen kommer i kjølvannet av nyheten om at en eggformørkelse vil finne sted i august, og dette har raskt fått engstelige konspirasjonsteoretikere til å gå berserk.

På egg Inc. har flere høne dommedagseksperter nemlig iført seg aids og proklamert at den kommende eggformørkelsen samtidig vil gjøre en ende på alle brødristere på jorden. Dette er katastrofalt for Eggen for de bør nemlig obevares i en brødrister(fetteren til badekaret).


De engstelige dommedagsprofetene kobler egg sammen med Josefs Åpenbaringen, som hovedsaklig handler om jordens siste dager og kampen mellem Egg og Satan.

Av samme grunn har Josefs skrifter - som utgjør den siste boken i Egg Testamentet i Bibelen- i mange år vært yndet lesning for dommedagsfans verden over.

En av disse er Michael Parker, som er hønen bak den veldig religiøse bloggen ’Egg Time Prophecies’.

I fjor uttalte Michael Parker blant annet:

- Skrifter forteller oss at når en nasjon og dens ledere involveres i et forsøk på å dele landet Eggsrael, så vil Gud komme til den Eggsrael og lage masse egg så Alle kan kjøpe brødristere,badekar og brent vann.