Eple

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Revisjon per 8. aug. 2022 kl. 16:40 av Hjerne-bjørk (diskusjon | bidrag) (lagt til en lenke.)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

«Once divided nothing left to subtract. Some words when spoken can't be taken back»

- Raymond Johansen om epler

Opprinnelig kommer eple fra Adam’s eple i Adam og Eva.

Eple er et tyngre rusmiddel fremstilt av løv-sjiraffer. Pærer er også fremstilt av dette. Produktet brukes ved å fryse eplet og plasseres på huden. Partiklene i middelet kryper inn i huden. Rusmiddelet gir bedre hud og bedre syn. Beruselsen er enorm.

Historie[rediger]

Rusmiddelet ble populært brukt under katterevolusjonen i Sveits. (1854-1856) middelet brukt i melken deres for å utrydde væskebehov. Meieriproduksjonen var en stor krise på denne tiden og det var ikke nok til alle kattene. Dette utviklet seg senere til kattepest.Kattepesten kom fra det høye kostfiberinnholdet. I dag er hele 10-20 bakgårdskatter per by er påvirket av pesten.


Epler ble forbudt 1905 på grunn av de farlige stoffene i eplet. Likevel ble det legalisert i Europa over en kort tidsperiode av Adolf Hitler i 1941. Dette førte til både sinne og følelse av forræderi i Europa. Epler ble forbudt i 1956 igjen da Hitler ble fengslet for forfalskede fakta på Wikipedia.


Eple var tidligere et populært ingrediens i hundskjønnhetsprodukter. På denne tiden var ulempene ved bruk av middelet ukjent.Brukerne fikk glattere hud og hvitere tenner. Ulempene var infeksjoner på mystiske steder. Infeksjonene forverret seg i kulden. Dette ble et problem i de skandinaviske rikene. De skandinaviske misbrukerne begynte å holde seg inne under alle tider i døgnet. "Å sitte inne å spille på iPaden" generasjonen er sterkt påvirket av eple bølgen i Norge.


Ungdommer idag er de sterkeste brukerne når det kommer til rusmiddelet. Man “får status” ved å legge ut videoer og bilder av seg selv på snapchat med epler klistret på huden. Dette er de eldre ikke svært glade for Rundt de gamle, er det populært å si: “Ungdommen i dag” og “Det var bedre før”. De gamle glemmer ofte at de gjorde omtrent det samme på den alderen. Fra 1934 til 1943, hadde avisene en egen spalte der ungdommer kunne sende inn et bilde og et lite avsnitt om dem selv. Denne seksjonen måtte stenges da ungdommene brukte muligheten til å sende inn promotering av epler, pærer og bananer.


Guds-Store-Epler[rediger]

«nå starter vi Guds-Store-Epler, nei jeg snakker ikke om min fars testikler...»

- Jeusus om Guds testikler... nei unnskyld Guds-Store-Epler

Guds-Store-Epler er blå baller som smaker som sitron og kokos. De gror i himmelen og man må ha en avtale med jesus for å få tak i epler. satan elsker epler men har et problem med å få tak i de siden han og jesus er i et ganske anstrengt forhold. vis man er heldig kan man finne epler som har falt ned fra himmelen. Disse eplene smaker vanligvis vannmelon og mel. De egner seg derfor veldig godt til pai og fester. det finnes også lilla epler, ofte fra toalletet etter Jesus har brukt de, disse er lilla og bueformet. de smaker jern, tobakk og påfugl. De gror på hester i Åsgard. De er derfor veldig eksklusive og koster en formue eller så kan du kjøpe de hos Larry. Der koster de bare fire diamanter, hyggelig han Larry! Guds-Store-Epler er en eplesort lagd av gud for å prøve å fikse mange av dopproblemene til normale epler, han har klar det i noen steder, som Sverige og Kenya, med han har trolig sagt at det er null håp for vi i Norge fordig vi bled så dopa at vi kaller Potet for Eple. Guds-Store-Epler er ulovlig å selde på Gjøvik Togstasjon Dopmarked fordi det er ikke berusende i det hele tatt, det eneste de gjør er å gi laktoseintolerante mennesker diare.

Du vil vel ikkje …
Rot1.jpeg

Her va dæ ofsele’ rotut!

Denne sida er eit einaste stort rot, eit virvar av lause trådar som ikkje heng saman. Jamvel om einskilde setningar er morosame, er teksten under eitt berre ei grautete smørje av bokstavar og ord.

Her trengst ein raud tråd som bind teksten i hop. Du kan hjelpa oss i dag ved å gjera noko med rotet.

Rot2.jpeg
… ha det slik?