Forskjell mellom versjoner av «Firmaet»

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Linje 34: Linje 34:
 
'''Firma-LoL'''
 
'''Firma-LoL'''
   
I det siste har Firmaet jobbet hardt mot sitt nyeste mål innenfor internett-spill: å slå Deutcshland-Kenneth Haug i verdensmesterskapet i League of Legends. Firmaets beste spiller er Jensen.
+
I det siste har Firmaet jobbet hardt mot sitt nyeste mål innenfor internett-spill: å slå Deutcshland-Kenneth Haug i verdensmesterskapet i League of Legends. Firmaets beste spiller er Jensen. Det må også nevnes at på en god dag kan Sebastian være en kløpper med Udyr. Firmaet bruker ikke runes eller masteries, og de kjøper ikke items. De mener at det er juks.

Revisjonen fra 1. nov. 2010 kl. 09:16

Firmaet AS

Firmaet ble startet av 7 gutter på gutterommet. De har eget kontor og kaffemaskin. For det meste distribuerer de business og kapital nasjonalt og internasjonalt, og en sjelden gang innbyrdes. De har kontakter i flere land, blant annet i Sør Afrika og Peru (gjennom Bachmann). Firmaet satser stort på loppemarkeder og holdt sitt første på Brundalen VGS i september 2010. Gjennom dette loppemarkedet fikk firmaet stor profitt som ble brukt på diverse kontorrekvisita. I løpet av 2013 skal firmaet ha gjennomført et samarbeid med Tande-P(Alf Tande-Petersen) om et mulig intervju på talkshowet "Tande På-Programmet".

Sitat fra Tande-P: "Dette firmaet, 16 år, skal knytte nøttig tråa' te' utenlandske stata'". Det viktigste her er at gutta er 16, eller "sejsten" år.

Guttas motto er: "16 år", selv om de kun har én gutt på 16 år. I teorien skal alle egentlig være 16 år.

Gutterommet

Firmaet ble startet på gutterommet i tysktimen. Våren 2010 kom direktør/dagligleder inn til de første ansatte som hadde tysktime for Vg1. Det første møtet var i gang om firmaet som nå begynte å satse stort. Senere har firmaet utviklet seg betydelig og har julebord og går julebukk hvert år. Gutta arrangerer også ofte påske-events og for firmaet er årets store happening Påskeaften, selv om noen mener det burde være Skjærtorsdag.

Kjell T. Ring

Erkerivalfirmaet til Kjell T. Ring har lenge vært sett på som store konkurrenter. Men i det siste har det gått nedover for Kjell og firmaet hans har gått rett vest og nesten konkurs. Dette betyr at Firmaet AS kan ta over for markedet hans i løpet av 2011-sesongen.

Firmaets julebord

Mange mener at årets høydepunkt for Firmaet er det årlige julebordet, selv om det egentlig er Påskeaften, eller Sankthans. Det arrangeres på firmaet til faren til Jensen, og Firmaet har investert i rakfisk-automater og opptil flere dresiner. Selve høydepunktet er Gustavs årlige tale til resten av gutta, og den er ofte preget av at han er sterkt alkoholisert.

Firmaets stettglass

I oktober 2010 stjal Sverre og Philip to stettglass fra skolen. Det ene er nå tapt, men det andre stettglasset er godt bevart, og det oppholder seg som regel i Philips skap.

Firmaets Wikipedia- og Ikkepedia-artikkel

I slutten av oktober 2010 la Firmaet ut en artikkel om seg selv på Wikipedia. Denne ble slettet, da den ble tolket som useriøs. Firmaet har gått hardt ut mot dette, og har nå opprettet en ny hjemmeside på Ikkepedia.

Firmaets reinkarnasjon

I 2005 tenkte Firmaet stort. De tok opp et lån på 9 milliarder dollar fra diverse amerikanske banker og investorer. Disse pengene ble investert i Flax-lodd og V75. Det gikk greit en stund, før Firmaet tapte alle sine penger, og ble nedtynget i gjeld. Firmaet opplevde en sterk nedgangsperiode mellom 2005-2007, men i tredje kvartal av 2007 kom de seg på banen igjen etter lukrative investeringer i stokker med tran og Skruf Tranebär.

Firma-LoL

I det siste har Firmaet jobbet hardt mot sitt nyeste mål innenfor internett-spill: å slå Deutcshland-Kenneth Haug i verdensmesterskapet i League of Legends. Firmaets beste spiller er Jensen. Det må også nevnes at på en god dag kan Sebastian være en kløpper med Udyr. Firmaet bruker ikke runes eller masteries, og de kjøper ikke items. De mener at det er juks.