Forskjell mellom versjoner av «Fleskan»

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
(Ny side: Å ta en fleskan er uhorvelig gildt. Å ta en fleskan vil si å hoppe rett på rumpa når man hopper i høyet. Man kan også ta en fleskan fra 10-meter'n i din lokale svømmehall, men dette...)
 
m (wi**fisering)
Linje 1: Linje 1:
 
{{sitat|Fleskan æ uhorvele gildt. Dæ æ meste gildære enn å forhausta!|ukjent jærbonde|Å ta en fleskan}}
Å ta en fleskan er uhorvelig gildt. Å ta en fleskan vil si å hoppe rett på rumpa når man hopper i høyet. Man kan også ta en fleskan fra 10-meter'n i din lokale svømmehall, men dette er ikke å anbefale. Er fleskanen ordentlig solid, kan man risikere å få kuttet av hele baken. Men det gjør ingenting, for ingenting er som en real fleskan. Fleskan kan også gjøres på trampoline, men da anbefales man helst å gjøre dette ut fra et fly, slik at trampolinen får noe å bryne seg på.
 
  +
'''Å ta en fleskan''' er uhorvelig gildt. Å ta en fleskan vil si å hoppe rett på rumpa når man hopper i høyet.
   
 
Man kan også ta en fleskan fra 10-meter'n i din lokale svømmehall, men dette er ikke å anbefale. Er fleskanen ordentlig solid, kan man risikere å få kuttet av hele baken. Men det gjør ingenting, for ingenting er som en real fleskan. Fleskan kan også gjøres på [[trampoline]], men da anbefales man helst å gjøre dette ut fra et [[fly]], slik at trampolinen får noe å bryne seg på.
Sitat fra ukjent jærbonde:
 
  +
"Fleskan æ uhorvele gildt. Dæ æ meste gildære enn å forhausta!"
 
  +
  +
  +
[[Kategori:tidsfordriv]]

Revisjonen fra 28. okt. 2011 kl. 18:56

«Fleskan æ uhorvele gildt. Dæ æ meste gildære enn å forhausta!»

- ukjent jærbonde om Å ta en fleskan

Å ta en fleskan er uhorvelig gildt. Å ta en fleskan vil si å hoppe rett på rumpa når man hopper i høyet.

Man kan også ta en fleskan fra 10-meter'n i din lokale svømmehall, men dette er ikke å anbefale. Er fleskanen ordentlig solid, kan man risikere å få kuttet av hele baken. Men det gjør ingenting, for ingenting er som en real fleskan. Fleskan kan også gjøres på trampoline, men da anbefales man helst å gjøre dette ut fra et fly, slik at trampolinen får noe å bryne seg på.