Fotball

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


En fotball er en merkelig skapning som ble oppfunnet på 1100-tallet. den har blitt mobbet og sparket på av såkalte "fotballspillere" i mange hundre år på grunn av dens egenskap til å rulle fort.takket være mobbingen har de blitt sterkere og sterkere og tåler i dag en del sparking. At fotballen stammer fra de Britiske øyer er bare sagnomsust oppspinn viser en ny oppsiktsvekkende oppdagelse fra Prof.F.Ottoball. Det viser seg at fotballen med stor sannsylighet kan spores tilbake til Italia under romertiden. Mest sannsynlig er fotballen hodet til pave Frans fra Litauen. Om man vant en kamp i fotball, fikk man brødskive med salamipølse på. Dette ble sett som et tegn på velferd og luksus i Roma.

Fotball også kalt ostepop er et type menneske som har spist alt for mange pølser. Man kan vinne en tur til planeten B-19 vis man blir en fotball.

Nåtid i Norge

Vi ser til tider mindre og ikke fullt så groteske eksempler på skuespillertalen på fotballbanen også her nord, men de fleste har ett såpass uutviklet talent at dommeren ikke synes det er spesielt bra, og deler gjerne ut gule og røde kort alt etter hvor dårlige skuespillerprestasjonene er. Nå finnes imidlertidig det ikke noe grønt kort. Det er mest fordi ingen er gode nok til at det fortjenes.