George W Bush

Fra Ikkepedia
Revisjon per 29. jan. 2020 kl. 10:32 av AGrumpyGuy (diskusjon | bidrag)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk
Bush med sine rådgivere som sjekker skrivefeil

«Me er bare gode venner...»

- Osama bin Laden om Georg W. Bush

«I think war is a dangurus place!»

- bush om krig

«Han lånte hagesaksa mi en gang, jeg vil gjerne ha den tilbake»

- Ari Behn om Georg W. Bush

Georg W. Bush startet sitt liv i morkaka til onkelen sin fetter. Hvordan han har kommet seg inn der er det flere som har lurt på, men de har blitt dysset ned av FBI. I nyere tid har Georg klart den bragden å skåre 7 på en IQ -test, noe som er gav ham en plass i Guinness-rekordbok for 2008.


Litt fakta om "mannen"[rediger]

'W' i navnet hans står ikke for 'Wschjgckjcgckjgcccczs' som mange tror, men for 'Wq'.

Kan ikke lese.

JauJauJau, sa grisen til barnebarnet.

Liker egentlig ikke agurk.

Lærte alt han kan om politikk på Sesam Stasjon.

Hacket seg in på sinn egen mail. Passordet var 'password'.

Så en zombie og ble redd fordi han trodde han så seg selv i et speil.


Historie[rediger]

I sin barndom ferierte Georg på sin Onkels hasjplantasje i Canada. Det var også her, i en alder av 9, at Georg trampet over onkelens plantasje. Dette skulle få katastrofale virkninger på lille Georg. Etter langvarig missbruk av diverse andre rusmidler ble Georg, i en alder av 14, innlagt på avrusing på øya Jamaica.

Under sitt opphold på Jamaica brukte Georg tiden med å planlegge verdensherredømme, og sverget ed på å ta over Jorda før han ble 60. Han er desverre godt igang, da han allerede har sittet 7år i førersete for den rabbiate nasjonen USA. det er også han som vil at google skal slette youtube pga. videoer so er laget av han.

Veien til makt[rediger]

For å oppnå president status i USA måtte Georg bruke list, da gjerne tettningslister for badekar. Desse ble spikret sammen med 14 paller og 5 døde katter, for å skape blest om sin egen propagandakampanje. Når de skulle telle opp antall stemmer til var folk så distrahert av ulykkelige uteliggere som også var hyrt inn til å spille blues utenfor valglokalet. Dette gjorde at George kunne spasere rett inn og spise stemmeseddelene til Demokratane.

Hobby[rediger]

Georg har mange hobbier. Der hans favoritt er å hørre på Helmutt Lotti mens han smører seg inn i rekesalat. Denne aktiviteten er fast innventar i timeplanen til det Hvite hus, og har således blitt innført i alle barneskoler over hele landet. Rekesalaten liker han å få skreapt av kroppen med en golfkølle, gjerne av to negre iført tanga.

Golf er også noe Georg liker, han er egentli verdens dårligste golfer, men ingen tør å slå han så han vinner alltid. Rekorden på banen Persiske Golf er 170 over par. Noe han såg seg så fornøgd med at han feiret med ett glass Mozell.

Krig[rediger]

I 2001 ble Georg slått av Irakiske president i golf dette gjorde Georg så sint at han bestemte seg for å innvadere Irak. Etter 6 år holder han fremdeles på der nede, og det ser ikke ut som han klarer å gjør stort fra eller til. Men han har nå fått hengt han som slo han i golf, så Georg bryr seg verken fra eller til.

Etter denne uheldige golf ulykka har også flere andre landsledere slått Georg i golf, deriblant Iran, Afghanistan, Sverige og Sveits. Georg planlegger nå en storoffensiv mot disse landene.

Pensjonisttilværelse[rediger]

Georg skal pensjonere seg snart, og har derfor tappet store summer fra Fort Knox. Dette for å garantere seg selv en fin tilværelse på [[|Mallorca|Majorka]]sammen med alle sine venenr i FRP.

Se også[rediger]