Oppretter Ghana

Hopp til navigering Hopp til søk

Advarsel: Du er i ferd med å opprette en side som tidligere har blitt slettet.

Du bør vurdere om det er passende å fortsette å redigere denne siden. Slette- og flytteloggen for denne siden gjengis her:

  • 11. nov. 2013 kl. 17:47 Rody45 diskusjon bidrag slettet siden Ghana (For dårlig: innholdet var «Ghana fikk navnet sitt av en ape kallt Gunnar Mikelsen som dro til området vi i dag kjenner som Ghana. Du tror kanskje at landet burde blitt kalt Gunnar, m...» (og eneste bidragsyter var [[Special:Contributions/Grim Reape...)
  • 7. jun. 2011 kl. 14:26 Rody45 diskusjon bidrag slettet siden Ghana (Verdiløs side)
  • 14. nov. 2010 kl. 18:36 Rody45 diskusjon bidrag slettet siden Ghana (Tull: innholdet var «I Ghana lever det bare svarte negere. de er svarte som kull.de er et svart land i Afrika. Nasjonal maten dems er kull, det representerer dems hudfarge. Gh...» (og eneste bidragsyter var [[Special:Contributions/85.164.16.97|85.164.16)
  • 17. jan. 2010 kl. 21:42 Rody45 diskusjon bidrag slettet siden Ghana (Verdiløs side)
  • 31. mai 2008 kl. 09:50 Odgor diskusjon bidrag slettet siden Ghana (innholdet var «'''Ghana''' Ghana er et land i Europa, der det er masse snø. Ingen steder i verdens har så kalle vintre. Det er lovlig med hasj her, og det er derfor all...» (og eneste bidragsyter var 88.90.40.70))

Advarsel: Du er ikke innlogget. IP-adressen din vil bli vist offentlig om du redigerer. Hvis du logger inn eller oppretter en konto vil redigeringene dine tilskrives brukernavnet ditt, og du vil få flere andre fordeler.

Merk at alle bidrag til Ikkepedia anses som frigitt under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Ikkepedia:Opphavsrett for detaljer). Om du ikke vil at ditt materiale skal kunne redigeres og distribueres fritt må du ikke lagre det her.
Du lover oss også at du har skrevet teksten selv, eller kopiert den fra en kilde i offentlig eie eller en annen fri ressurs. Ikke lagre opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse!

Vi ber deg løse følgende hCaptcha for å beskytte wikien mot automatisk sideopprettelse:

Avbryt Redigeringshjelp (åpnes i et nytt vindu)