Gollum

Fra Ikkepedia
Revisjon per 11. des. 2019 kl. 15:36 av Lemenlemenlemen (diskusjon | bidrag) (Kategorisering.)
Hopp til navigering Hopp til søk

Gollum.jpg

«-Etter så mange år har vi fortsatt ikke tatt ham»

- Barrack Obama

«-Han var jo litt søt da»

- Noldus

«-My precios»

- Gollum

«-Mindre prat, mere knull»

- Jompa Torrman

«-Han er bedre enn Maradona»

- Jose Mourinho

«-That little motherfucker stole my ring!»

- 50 cent

«-Thats whats friends are for...!»

- Moses Knekkebrød

«-Gollum, du har sparken!»

- Big Boss

«-Ring meg a»

- Casper Spøkelse


Gollum er en narkoman som har levd for seg selv i tåkefjellene. Fjellene ble kalt tåkefjellene fordi alle som bor der er i tåka hele tida. Gollum bruker all sin tid til å bable om en ring han en gang mistet.Oppvekst

Da gollum var yngre var han et helt normalt barn. Med diaré. Han utviklet seg senere til å bli Gollum etter stadig mishandling fra sine alkoholiserte foreldre Gimli sønn av Balin og Dagmar den stygge. Gollum skal etter sigende ha rømt hjemmefra da han var rundt 45 år. Han slo seg på lag med Jompa Tormann og dro nordover. De skal sist være observert av Lars Monsen i fjellene øst for Mosjøen.

Det er fremdeles ukjent hvem som er foreldrene til Gollum. Det er blitt spekulert at Dagmar og Gimli adopterte denne fra Galtvort. Mange har teorier om at det har foregått mer enn bare elixir i timene til proffesor Slur. Dette blir utalt fra forsker Gnork Kork. -Hva slur gjør med elevene sine vet vi ingen ting om, uttaler Homlesnurr seg i et intervju. Teoriene er mange, og Noldus mener selv at han har hørt stønn og andre lyder fra kontoret til slur. Noldus var hemmelig forelsket i gollum og ble derfor deperimert.

Yngre liv

Gollum hadde dårlige levekår, og levde for det meste ved å selge seg selv. Men etter noen harde år med prostitusjon kunne Gollum endelig få seg en ordentlig jobb. Fra 1973 ble Gollum fast ansatt som grensevakt mellom Rana og Vefsn. I den påfølgende 10 år lange krigen mellom Rana og Vefsn ble han skadeskutt av en gruppe leiesoldater fra Nord-Trøndelag. Han ble dermed sterkt invalidisert og fikk den karakteristiske gangen som han i dag er viden kjent for.

Gollum2.jpg

Gollum livnærte seg en stund som prostituert.

Voksne liv

Krigen ble en hard påkjenning for både Gollum og Jompa, og etter den midlertidige våpenhvilen i 1983 slet begge med narkotika og sterkt alkoholmisbruk(spesielt Jompa). Etter initiativ fra Jompas mor, Gratis Laila, skal de begge ha blitt sendt til rehabilitering hos Vålerenga IF. Dette var et tilbud som gav folk som ikke dugde til annet muligheten til å spille fotball på øverste nivå. Gollum skal imidlertid ha fått en ny vår under Vålerenga trener Jose Mourinho og skal etterhvert ha fått livet på rett kjøl. Han ble til og med tilbudt en fast plass på laget takket være hans meget akrobatiske evner. Men dessverre hadde den overdådige narkotikamisbruken gitt ham en permanent øyeskade som senere skulle ødelegge fotball karrieren. Etter to sesonger i Vålerenga og hele 128 mål tok karrieren brått slutt da Gollum ble erklert fargeblind, sjeløyd og nærsynt, samtidig som han fikk påvist både gul, grønn og indigoblå stær.

Når det gjelder Jompa Tormann så kom han i krangel med Jose Mouhrino og ble sendt hjem til Alta der han fortsatte sitt overdådige alkoholmisbruk. Gollum fikk også et tilbakefall, og dro tilbake til Vefsn. Men etter at han fikk en flakse dårlig hjemmebrent og en sekk bananer som krigs kompensasjon fra Mosåsen geriljagruppe gikk det bedre med han. Men rett etter at han hadde slått seg ned ved den idylliske Helgelandskysten brøt det ut krig. Gollum ble utkalt som artillerist i den 34. krigen på 30 år mellom Rana og Vefsn. Det gikk ikke bedre enn at han ble brannskadet etter et napalm angrep fra en innleid militærjunta ledet av Jan Skrotnes fra Ringebu. Han overlevde så vidt og ble garantert uføretrygd av NAV.

Ringenes Herre

Etter et par idylliske år ved Helgelandskysten ble han tvunget til å rømme landet da han ble anklaget av Jose Mourinho for å ha drevet systematisk narkotikasmugling, samt unndratt seg skatt og å ha hvitvasket penger på Oslo S. Han skal også ha drevet med steroider. Han slo seg ned på New Zeland der han senere gjorde suksess i den romantiske komedien Ringenes Herre. Han skal ha drevet med guiding den siste tiden av sitt liv før han etter et kort tids sykeleie døde av AIDS. Det er uklart hvem som smittet ham men Jompa Torman skal ha blitt observert på New Zealand noen uker før han gikk bort.