Oppretter Hamburgere

Hopp til navigering Hopp til søk

Advarsel: Du er i ferd med å opprette en side som tidligere har blitt slettet.

Du bør vurdere om det er passende å fortsette å redigere denne siden. Slette- og flytteloggen for denne siden gjengis her:

  • 14. des. 2020 kl. 14:35 Lemenlemenlemen diskusjon bidrag slettet siden Hamburgere (innholdet var «'''Hamburgere''' Hamburgere er basen for byggematerial. Om noen spør om du vil lage en hamburger så mener de:"Bilr du med og lage noe vi trenger for å lage hus?". Om noen inviterer deg til å spise hamburger, SI NEI. Det er farlig og du vil dø.», og eneste bidragsyter var 156.52.173.196 (diskusjon))
  • 14. mai 2008 kl. 15:39 Obowatt diskusjon bidrag slettet siden Hamburgere (innholdet var «Hamburger er noe gutter får litt i underlivet etter at di har vasket seg. Dette er en farlig ting som man kan dø av hvis man SMAKER på det.» (og eneste bidragsyter var 80.202.246.34))

Advarsel: Du er ikke innlogget. IP-adressen din vil bli vist offentlig om du redigerer. Hvis du logger inn eller oppretter en konto vil redigeringene dine tilskrives brukernavnet ditt, og du vil få flere andre fordeler.

Merk at alle bidrag til Ikkepedia anses som frigitt under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Ikkepedia:Opphavsrett for detaljer). Om du ikke vil at ditt materiale skal kunne redigeres og distribueres fritt må du ikke lagre det her.
Du lover oss også at du har skrevet teksten selv, eller kopiert den fra en kilde i offentlig eie eller en annen fri ressurs. Ikke lagre opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse!

Vi ber deg løse følgende hCaptcha for å beskytte wikien mot automatisk sideopprettelse:

Avbryt Redigeringshjelp (åpnes i et nytt vindu)