Forskjell mellom versjoner av «Harald Hårfagre»

Hopp til navigering Hopp til søk
m (Tilbakestilte endring av 80.203.139.146 (diskusjon) til siste versjon av 148.83.134.24)
::''Lette du etter [[Harald Hårfarge]], stylisten? Ikke det, nei?''
Harald hårfagre var en sint mann og hatet lekser. Derfor bestemte han seg for å utrydde lærerne i Norge sånn at han kunne spille så mye data han kunne.
'''Harald Hårfagre''' var sønn av Halvtann Svarte og Helsprø [[Grønn]]e. Han ble født i år [[83]]0s. Han er kjent for å ha samlet [[Norge]] til et land. Før Harald hadde Norge vært mange land, blant annet [[Russland]], [[England]], [[Hadeland]], [[Teppeland]] og [[Legoland]]. Men Harald samlet sammen disse som ble til Norge.
Han klarte og utrydde læreren sin med og sprenge huset hans 2 omkom (læreren til Harald hårfagre og konen hans fru line.Til slutt ble han så kokko av lekser at han sente en beskjed til alle lærerne han sendte dette >>FOR ALLE LÆRERE MØTES PÅ KARLJOHANNSGATE kl 19:30. Ideen var at han skule legge masse dynamitt rundt på bakken rundt lærerne sånn at han kunne drepe alle med en gang.
 
[[Fil:Meget_hårfager.jpg|thumb|Harald før besøket hos frisøren Håkon Hårføner.]]
==1 TIME SENERE==
[[Fil:Nyklipt.jpg|thumb|Håkon Hårføner har gjort underverker med Harald.]]
PANG POFF AU HJELP RATTATA PPPPPOOOOFFFF!!!! Så snipp snapp snute så hadde alle barn fri resten av livet og alle var og ble bebiser.👬
 
== Starten. ==
 
Harald hadde på den tiden voldsomt lyst på ei dame som het [[Gyda Storkravsdottir]], og hun ville ikke ha en mann som var konge over halve [[Europa]]. Derfor lovte hun Harald at hun skulle bli hans hvis han samlet sammen landet slik at det ble ett land hun kunne være [[dronning]] i. Harald lovte å gjøre som hun sa, og nektet å klippe håret før jobben var gjort.
 
Harald dro derfor ut på lands[[jakt]].
 
 
== Midten. ==
Han plukket opp det ene landet etter det andre og dumpet dem fra [[Nordpolen]] og nedover i ei stripe. Håret hans vokste og vokste. Etter noen år på denne måten hadde han hår til nedpå leggen og et langstrakt land som han kalte Norge. Da han endelig var ferdig med landsjakta kunne han igjen oppsøke Gyda. Hun hadde i mellomtiden hatt seg med både den ene og andre, og hun hadde fått to barn med [[Harald]]s bror, [[Olav den Heldige]]. Men Harald lot seg ikke stoppe av det. Han gikk til frisøren og fikk kuttet både håret og skjegget, og da ble han så [[vakker]] at han fikk tilnavnet Harald Hårfagre.
 
 
== Slutten. ==
 
Men det varte ikke lenge fordi, da en dame igjen så ballene hans gjennom et vindu da han skulle kle på seg fikk han tilnavnet Harald Hårballe. Det var en [[hakkespett]] som trodde at [[penisen]] hans var et tre, og den begynte å hakke og dra ballene hans ut av vinduet. Noe som var litt av opprinnelsen til sangen "My Balls" av "Your Favorite Martian".
Gyda Storkravsdottir ble da Haralds hustru og de fikk to barn før Harald døde i Slaget ved [[Kjøkken]]benken i år [[860]] e.kr. Der han fem år senere våknet til live igjen og prøvde å gjøre [[kål]] på verden. Han misslyktes her like godt som i Slaget ved Kjøkkenbenken. Han har (trolig) ikke kommet tilbake til live igjen etter dette.
 
 
[[Kategori:Historie]]
 
{{stubb}}