Helg

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Helgens anatomi

Helgen er en mindre kjent slektning av elgen. Lengden varierer mellom 159 cm og 229,5 cm. Det betyr at de største eksemplarene blir 230 cm lengre enn elger. Alle helgeologer (de som forsker på helger) som ikke har sett en helg vet ikke hvordan de ser ut. De eneste som har praktisk erfaring med helger er Tarzan og apekatten Zog. Pga. språkproblemene til disse (u)anerkjente forskerene er derfor kroppssammensetningen uviss. Avføringen ligner på gælisk porselen. Overreskene nok er avføringen luktfri!

Føde

Favorittmaten til helgen er politikere. Når dette ikke er tilgjenlig kan det være at helgen spiser brannslukningsapparater, men dette strides forskerene om. Problemene med at helgene spiste politikere i nøkkelposisjoner førte til at det den 31.34.65 ble det erklært unntakstilstand i Raharajistan og Drammen. Helgen jakter på på politikere med hjelp av varmesøkende missiler og steriliserte brekkjern.

Utbredelse

Helgens hovedområder er Barentshavet, Sahara og Uranus. Helgen er nå truet i store deler av India og Sovjetsamveldet. Disse er sjeldne arter (tror vi) , fordi de har purpurfarget pels.

Hvordan hindre at helger raserer hjemmet ditt

-Sjekk jevnlig under sengen, gjerne en gang hvert femte år.


-Armer hjemmet med betong


-Legg musefeller i inngangen


-Inviter til en politisk debatt i nabohuset (da raserer de nabohuset istedenfor ditt)


-Legg musefeller i inngangen