Hul trestamme

Fra Ikkepedia
Revisjon per 10. nov. 2020 kl. 10:38 av Hypera (diskusjon | bidrag) (Tilbakestilte endringer av 81.0.157.204 (brukerdiskusjon) til siste versjon av 109.189.33.59)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

En hul trestamme er en trestamme uten noe inni. Hule Trestammer (også kalt Hululia trestammia) er som regel flokkdyr og klarer seg ikke særlig lenge alene. Om du støter på en flokk Hule Trestammer er det beste du kan gjøre å løpe. De er nemlig veldig agressive og angriper alt som kommer for nært. Hule Trestammer gjenkjennes på de lange, brune (og visstnok tomme) kroppene. Det man skal passe seg for er de 5 meter lange greinene og 13 cm lange blader som dekker deg helt. Hvis beistet går til angrep er du antageligvis død iløpet av over 9000 sekunder.

Nyttige hull.[rediger]

Men Hule Trestammer kan ikke bare finnes ute i det fri. Enkelte har også klart å temme dem og gjøre dem om til kjæledyr. Noe som egentlig ikke anbefales i og med at de spiser 50 000 tonn mat hver dag og drikker 15 0000000 liter vann. Hule Trestammer kan du finne stort sett over hele verden og det finnes ca. 2032943809,3 forskjellige arter. Mange av dem har blitt jaktet på pga.Sin fine bark som er etterspurt spesielt i Kina. Madonna er en stor tilhenger av bark og har startet den nye trenden 'barktights'. Ettersom Hule Trestammer har blitt jaktet for mye på de siste 5 årene er de blitt utrydningstruet.

Nyttige triks.[rediger]

Som vi vet er Hule Trestammer ganske tomme i pappen (eller barken om du vil si det). Dette kan vi utnytte oss av når vi skal prøve å stikke av fra dem om vi skulle støte på en i skogen. For å lure en Hul Trestamme, som du møter på inne i skogen, trenger du bare en øks. Øksen kommer til å bli brukt for å hogge ned et tre og deretter hule ut treet du nettopp hogget ned slik at den likner på en Hul Trestamme som prøver seg på territoriet til den Hule Trestammen som du løper i fra. Dermed får du tid til å samle opp kreftene etter hoggingen av den falske Hule Trestammen, slik at du kan løpe videre når Hule Trestammen finner ut at det bare er juks.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!