Ikkenytt:Mann kvalt av muffins

Fra Ikkepedia
Revisjon per 30. sep. 2008 kl. 16:52 av EIS (diskusjon | bidrag) (→‎Teorier)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 5. august 2021 nøyaktig klokka 10:22

25. februar 2008 

Politiet har fått en dyktig animatør til å lage en fantomtegning av muffinangrepet.

Moss

Det meldes i dag om at en pensjonist fra Moss har blitt kvalt av en muffins. Angrepet skjedde i gamlingens egen kommunale leilighet klokken 11.09 i formiddag. Mannen ble funnet av en hjelpepleier som var på vei inn på mannens soverom for å stjele pengene i madrassen. Da sto livet ikke til å redde. Hjelpepleieren klarte i midlertidig å redde grøten på komfyren fra å bli brent. Det skal deretter nevnes at Norges Grøtforbund har gitt hjelpepleieren en medalje for "heltemodig innsats i kritisk situasjon som kunne ført til uspiselig grøt".

Mutasjon[rediger]

Det spekuleres nå i hva som førte til denne fatale hendelsen. Etterforskningen har gitt resultater som kan spores til pensjonistens mikrobølgeovn. Sannsynligvis har mannen puttet en muffins i ovnen for å gjøre den varm og dermed mer velsmakende. Muffinsen var en feilvare og muterte etter kort tid. Den onde muffinsen skal etter kort tid ha tatt et ordentlig kveletak på mannen, omfattende smulespor tyder på det.

Teorier[rediger]

Kriminalteknikere på åstedet er ikke i tvil om at muffinsprodusenten Aunt Mabel må ta på seg skylden. Sjefstekniker Tore P.Å. Sporet ved Moss Politi- og Badeandstasjon uttalte følgende i ettermiddag:

- Jeg kan verken bekrefte eller avkrefte at jeg personlig liker muffins. Noe jeg i midlertidig kan avsløre her og nå er at Pave Benedikt XVI ikke er blant de mistenkte. (...) Nå tar vi en pause i pressekonferansen, jeg skal bare inn på kontoret og varme opp en muffins, straks tilbake...

Aunt Mabels pressetalsmann forklarer muffinsmutasjonen med at mikrobølgeovnen var defekt. Dette kan dessverre ikke bevises, siden hjelpepleieren robbet pensjonistens leilighet og solgte alle gjenstandene på det ulovlige markedet i Litauen nå i kveld. Muffinsfabrikken til Aunt Mabel, som er plassert der kjernekraftverket Tsjernobyl en gang var, har tidligere fått kritikk for å være slurvete med kontrolleringen av radioaktivitet. Det faktum at Aunt Mabel foretrekker å holde oppskriften hemmelig er også mistenkelig.

Dette er det skremmende synet som møtte politiet etter hjelpepleierns raske reaksjon.

Videre informasjon[rediger]

Muffinsangrep er meget sjeldent i Norge, også i resten av verden forøvrig. Allikevel bes det om at folk tar sine forholdsregler og unngår å varme opp muffins i mikrobølgeovn. Det anbefales også at man ikke retter en ladd pistol mot hodet og trekker av.

Kilder[rediger]

Ikkepedia følger ikke saken videre.

Tilbake til Ikkenytts forside