Forskjell mellom versjoner av «Ikkepedia:På denne dagen/august 27»

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
m (Ny side: '''27. august:''' Humlepungenes dag! *1823: Den første humlepungen blir funnet opp av en mann uten fiskekort. *1890: En skotte tror han har oppdaget en ny rase innen...)
 
 
(2 mellomliggende revisjoner av en annen bruker er ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
 
'''27. august:''' [[Humlepung]]enes dag!
 
'''27. august:''' [[Humlepung]]enes dag!
*1823: Den første humlepungen blir funnet opp av en mann uten [[fiskekort]].
+
*[[1823]]: Den første humlepungen blir funnet opp av en mann uten [[fiskekort]].
*1890: En [[Skottland|skotte]] tror han har oppdaget en ny rase innenfor arten humlepung, men det viser seg å bare være en [[labrador retriver]].
+
*[[1890]]: En [[Skottland|skotte]] tror han har oppdaget en ny rase innenfor arten humlepung, men det viser seg å bare være en [[labrador retriver]].
*1934: Enda en skotte tror han har oppdaget en ny rase innenfor arten humlepung, men det viser seg å bare være en hermetikkboks med [[leddormer]].
+
*[[1934]]: Enda en skotte tror han har oppdaget en ny rase innenfor arten humlepung, men det viser seg å bare være en hermetikkboks med [[leddormer]].
*1993: En skotte tror han har oppdaget en ny rase innenfor arten humlepung, men det viser seg å bare være en [[laserpenn]].
+
*[[1993]]: En skotte tror han har oppdaget en ny rase innenfor arten humlepung, men det viser seg å bare være en [[laserpenn]].
*2003: En skotte tror han har oppdaget en ny rase innenfor arten humlepung, men det viser seg å bare være [[Lars Ulrich]].
+
*[[2003]]: En skotte tror han har oppdaget en ny rase innenfor arten humlepung, men det viser seg å bare være [[Lars Ulrich]].
  +
*[[2004]] : En [[humlepung]] oppdager en [[Skotte]] det viser seg og være en [[svenske]] med [[campingvogn]].

Nåværende revisjon fra 27. aug. 2016 kl. 08:51

27. august: Humlepungenes dag!

  • 1823: Den første humlepungen blir funnet opp av en mann uten fiskekort.
  • 1890: En skotte tror han har oppdaget en ny rase innenfor arten humlepung, men det viser seg å bare være en labrador retriver.
  • 1934: Enda en skotte tror han har oppdaget en ny rase innenfor arten humlepung, men det viser seg å bare være en hermetikkboks med leddormer.
  • 1993: En skotte tror han har oppdaget en ny rase innenfor arten humlepung, men det viser seg å bare være en laserpenn.
  • 2003: En skotte tror han har oppdaget en ny rase innenfor arten humlepung, men det viser seg å bare være Lars Ulrich.
  • 2004 : En humlepung oppdager en Skotte det viser seg og være en svenske med campingvogn.