Ingenmannsland

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
?
Ingenmannsland
Ingenmannsland har ikke flagg Ingenmannsland har ikke våpenskjold
«?»
Hovedsteder Har ikke hovedstad
Største byer Det finnes ikke byer
Innbyggertall 0
Offisielle språk Har ikke språk
Styreform Har ikke styreform
Konge: Har ikke konge
Statsminister: Har ikke statsminister
Selvstendighet Ja
Avhengig av Ingenting
Uavhengig av Alt
Valuta Luft
Tidssone Befinner seg ikke i en tidssone
Nasjonaldag Har ikke nasjonaldag
Landkode XXX
Toppnivådomene Har ikke toppnivådomene

«Hallo, Langtvekkistan

- Forvirret rockeband på konsert i Ingenmannsland

Ingenmannsland er et lite anarkistisk monarki på grensen mellom Sveits, Østerrike og Luxembourg. Hovedstaden i Ingenmannsland er Gotham City og kongen er Gammelsmurf.

Historie

Ingenmannsland het før Mangemannsland, men byttet navn etter borgerkrigen som varte fra år 0 til Jesus døde. Da tok Gammelsmurf over og gjorde landet til monarki. Det likte ingen, og de flyttet derfra. Gammelsmurf ble igjen og ga landet navnet Ingenmannsland. I 1914 kom det mange folk flyttende tilbake til Ingenmannsland fordi 1. verdenskrig hadde begynt. Mange av disse folkene likte ikke hverandre og utfordret hverandre til vri åtter. De spilte vri åtter i en uke, og han som vant var Roald Dahl, som skrev Koranen og oppfant tallene ørten, fem og Å. Denne uka hvor det ble spilt vri åtter ble senere døpt om til Vinterferie.

Økonomi

Ingenmannsland er det 666. rikeste landet i verden, rett etter Somalia som ligger på 665. plass. Ingenmannsland produserer mest appelsiner av alle land i Europa, og de tjener penger på å selge det til forskjellige land. Et land som kjøper mye appelsiner er Spania og det er uvisst hva de skal med så mange appelsiner. Selskapet som produserer mest appelsiner i Ingenmannsland er Taco Bell. Valutaen i Ingenmannsland er Monopol-penger, og en vanlig Ingenmannslandinnbygger tjener 10 000 Monopol-penger i året. I Ingenmannsland koster en bil 2000 Monopol-penger, mens en Glock koster 10 Monopol-penger i en vanlig Europris-butikk.

Kultur

Ingenmannsland har oppfunnet mange nyttige ting, som jordbærsyltetøy, pistoltypen og smørkverneren Glock, bestefarsklokke og hemoroider. Ifølge en sveitsisk undersøkelse fra 2003 har 80% av alle Ingenmannslandinnbyggere hemoroider, og de som ikke har er i fengsel. En kjent Ingenmannslandinnbygger som ikke har hemoroider er Friedrich Nietzsche som nå sitter i fengsel i Gotham City. Ettersom en Glock er veldig billig i Ingenmannsland har de fleste en hjemme eller i buksa. Barn får sin første Glock når de kan slikke sin egen albue. I Ingenmannsland er det ikke noe skolesystem, siden Gammelsmurf synes det er femi, og barna begynner heller på Livets harde skole når de er gamle nok. Batman er en av de som gikk på Livets harde skole.