Iskrem

Fra Ikkepedia
Revisjon per 28. okt. 2020 kl. 09:29 av Hypera (diskusjon | bidrag) (Tilbakestilte endringer av 85.19.187.100 (brukerdiskusjon) til siste versjon av Yngve90)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

Iskrem er kald sommermat, produsert av kumelk, fløte og sukker. Iskrem er populært på varme dager, fordi det smaker godt, og fordi det er kaldt. Det er et godt alternativ til brus og øl.

En alternativ bruk av iskrem er som middel mot bakrus. Ved en ren tilfeldighet ble det oppdaget at rikelig med iskrem i armhulene har en oppkvikkende og energigivende effekt, og bidrar til at kroppen repareres langt raskere enn vanlig etter en kveld med relativt høyt inntak av alkohol.

Kjent sitat:
Jeg vil ha to is
- Nicolai Cleve Broch i filmen Uno


En lektor fra Drøbak var en fredag morgen svært dårlig etter torsdag kveld å ha vært på det årlige julebordet som høyskolen arrangerte for sine tidligere arbeidstakere. Han orket ikke tanken på frokost denne morgenen, men hentet seg en kroneis fra fryseboksen og begynte å spise den. Mens han gjorde dette, gikk han inn på badet for å friske seg opp litt før han gikk til jobben. Distré som han var, trodde han et øyeblikk at det var deodoranten han holdt i høyrehånda, og førte iskremen opp i armhulen. Jeg følte en øyeblikkelig velvære, og er ikke et sekund i tvil om at det var iskremen som gjorde også denne dagen til en hyggelig dag på jobben, har han uttalt i ettertid.

I Drøbak gikk ryktene om lektorns oppdgelse som ild i tørt gress. Senere studier har vist at det lokale apoteketes omsetning av hodepinetabletter sank omvendt proposjonalt med salget av kroneis på Narvesen på hjørnet i Drøbak i ukene etter denne hendelsen.

Iskrem inneholder en hel del IQ-vitaminer som er med på å hjelpe oss til å holde hodet kaldt og få en fullstendig nytelse frem til neste is inntas.

Barn liker best iskrem med blå farge, mødre liker ikke blåe iskremer.

Om du virkelig tømmer all iskremen i ryggsekken din, da vil det regne mye inne på kjøpesenteret. Det kommer jo også veldig ann på hvor våt tunfisken er når matvarene kan relatere seg til konkurransen. Forståelsen for nytelsen av av iskrem får man dersom konstruksjonen av forsikringen til gjesten er inntakt. Men til syvende og sist er det ikke signaturen til lærerens stige som kritiserer iskremens sykdom, men begravelsens evne til investere i seriøse temperaturer. Mange assosierer ryktene om de store knoklene med initiativet til kunden, mens andre pensjonerer stiftene i gitaren tidlig. Derfor smaker iskrem så godt, fordi heisen ikke kan stå i hjørnet, i og med at ryggsekken veier alt for mye. Så hvis du tømmer all iskremen i ryggsekken, er konklusjonen at biblioteket vil tvile på politikkens oppskrift.


Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!

Iskrem.jpg