Oppretter Jord

Hopp til navigering Hopp til søk

Advarsel: Du er i ferd med å opprette en side som tidligere har blitt slettet.

Du bør vurdere om det er passende å fortsette å redigere denne siden. Slette- og flytteloggen for denne siden gjengis her:

  • 16. nov. 2019 kl. 12:32 Lemenlemenlemen diskusjon bidrag slettet siden Jord (Vås.)
  • 7. nov. 2011 kl. 22:01 CartoonistHenning diskusjon bidrag slettet siden Jord (Utgått omskriv-mal (vurdert slettet): Innholdet var: «Jord er en veldig praktsik ting som man som regel bruker til å ha i sengene sine for å holde dem myke med de masasjerendes markene som de kalles. Jord kan man også bruke i alle slags møbler og er)

Advarsel: Du er ikke innlogget. IP-adressen din vil bli vist offentlig om du redigerer. Hvis du logger inn eller oppretter en konto vil redigeringene dine tilskrives brukernavnet ditt, og du vil få flere andre fordeler.

Merk at alle bidrag til Ikkepedia anses som frigitt under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Ikkepedia:Opphavsrett for detaljer). Om du ikke vil at ditt materiale skal kunne redigeres og distribueres fritt må du ikke lagre det her.
Du lover oss også at du har skrevet teksten selv, eller kopiert den fra en kilde i offentlig eie eller en annen fri ressurs. Ikke lagre opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse!

Vi ber deg løse følgende hCaptcha for å beskytte wikien mot automatisk sideopprettelse:

Avbryt Redigeringshjelp (åpnes i et nytt vindu)