Judas

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Revisjon per 11. mar. 2019 kl. 11:28 av 9E2 (diskusjon | bidrag) (Tilbakestilte endringer av 77.40.178.124 (brukerdiskusjon) til siste versjon av Rody45)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk
Binlaban.jpg

Judas Iskariot startet i år 34 e. Kr. sjokoladefabrikken Is Lam Is og Mer ved hjelp av kun 10 enkroninger, og er en av verdenshistoriens mest kjente gründere. Sammen med Charlie fra Nasaret gjorde han sjokoladefabrikken til regionens mektigste på svært kort tid. I følge den hellige bok, skal Judas ha hatt overnaturlige evner. Han skal visstnok ha hatt vinger, lagt egg og levd i et fuglerede 3 km sørvest for det historiske sentrum av Reykjavik. En rekke fortellinger sier at han regnes som en jovial og folkelig kar uten noen form for ondskap på innsiden. Eksperter derimot har i nyere tid avdekket en velorganisert narkoliga i skyggen av Judas' legitime sjokoladebusiness.

Karriere[rediger]

Judas brøt ved stiftelsen ut av transportfirmaet Disiplene, hvor han hadde arbeidet i nesten tre år uten å bli forfremmet. Tidligere jobbet han i budfirmaet Apostlenes Hester, men måtte endre karriéreretning da han fikk betennelse i akillesen og vegret seg for å gå lange avstander om gangen. Han var også en gaffateipmisbruker. I ung alder ble Judas sett på som et skadet individ. Barnevernet ble derfor tvunget til å handle i kraft av loven, da Judas visstnok skal ha forsøkt å voldta sin yngre bror Lasse. Saken ble henlagt av Oslo tingrett, noe som gjorde at Judas kunne fortsette å trakassere mindreårige og minoriteter. Etter å ha brutt med transportfirmaet Disiplene startet Judas i år 34 e. Kr. sjokoladefabrikken Is Lam Is og Mer. I kjølvannet av sin legitime business, skal det ha blitt opprettet en velorganisert narkoliga. Alt overskudd skal visstnok ha gått til veldedighet: terrorgruppen ISIS som kjemper for en samlet verden.

Produkter[rediger]

Sjokoladefabrikkens flaggskip i dag er selvsagt moccasjokoladen Sjoko Laden, og det selges også mye seigmenn i alle farger og fasonger. Sukkerbomber har de senere år blitt stadig mer populært, og forventes å selge mye i årene som kommer.