Kakemann

Fra Ikkepedia
Revisjon per 3. des. 2020 kl. 18:18 av Lemenlemenlemen (diskusjon | bidrag) (Tilbakestilte endringer av 93.124.251.101 (brukerdiskusjon) til siste versjon av Obowatt)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

Kakemenn er kaker som hovedsaklig er laget av fin sand, ingen vet egentlig hvorfor folk spiser dem, og trolig er det kakemenn som er den egentlige grunnen hvorfor noen elever gjør det så dårlig i skolen, siden forskere mistenker at kakemenn rett og slett gjør enkelte sløve, hovedgrunnen anses å være at folk som spiser kakemenn ofte også sniffer dem, og det er en kjent sak at trelim er en viktig ingrediens i kakemenn.

Noen forskere trodde lenge at det ble blandet opium i kakemenn og det var derfor folk spiste dem, men senere har dette blitt motbevist, det har blitt funnet mystiske brune flekker på kakemenn fra lokale amatørbakere og det hersker enighet blant forskerene at disse flekkene kan ha noe med hvorfor enkelte i det hele tatt spiser kakemenn.


oppskrift på kakemann[rediger]

Sand fra din lokale sandkasse som man kjører gjennom en mølle til det blir som fint mel, lokale katter er hovedgrunnen at kakemenn fra enkelte plasser har en karesteristisk smak, sanden blir så blandet ut med trelim, tommelfingerregelen er at man blander det ut med 1/3 trelim, men blandings forholdet varierer sterkt fra oppskrift til oppskrift. Så tilsetter mann litt vann og så er det rett i ovnen.

Man må passe på å ikke steke dem for lenge ellers kan det oppfattes som en rasistisk handling.