Forskjell mellom versjoner av «Kaptein Sabeltann»

Hopp til navigering Hopp til søk
'''Pysa pirat''' - Trolig den største grunnen til at Sabeltann ikke har stort med suksess.
'''Pinky''' - Satt på praksis-ordning gjennom [[NAV]], liten drittunge som ikke klarer å velge side.
'''Skalken''' "Kokken" ombord. Ender gjerne opp med å spise maten han lager selv (under dekk). Dette er av en grunn
'''Benjamin Franklin''' Er der bare, men han har funnet opp en rekke praktiske hjelpemidler. Gjerne beståenda av gaffatape, peanøttsmør og ett flagg
 
[[Fil:http://cdn.arstechnica.net/wp-content/uploads/2010/09/thumb_benfranklin_pirate_ars.jpg]]
 
==Kongen på havet==
Sabeltann har ikke mange venner, men noen ønsker han av dage mer en de aller fleste. Greven av gral, distriktets langer og blackmarket kontakt og hans trofaste tjenere Grufull, Slu og Grisk (også kjent som Lucifer, Piodor og Lola) forsøker med hjelp av heksen Miriam å få fatt på Sabeltann. Dette skal skyldes et forsøk på å inndrive noe av Sabeltanns høye narko og såkalte "dameselskaps" gjeld. Rykter tilsier at denne "greven av gral" i virkeligheten er Scott fra [[Hotel Cæsar]] i forretnings tjeneste etter at han dreit seg ut på hotellet.
 
==Tidligere foretningsdrift==
Sabeltann har tidligere vært aktiv innen flere satsningsområder, likhetstrekkene for de alle sammen er at de fleste har blitt drevet ved hjelp av underslag, tvilsomme forretningsmetoder og har hatt ennå mer tvilsomme satsningsområder.
 
Blant disse kan nevnes:
Sabeltann Shippingtjenester, Sabeltann Torpedocompagni, Sabeltann Dassrullfabrikk, Sabeltann Pornoimport, Jocke och Blodsvente Imports, Romeriksporten Consulting, The 5 Percent Community, [[Romsås]] våpenimport samt Bang Larsen Holding.
 
==Terrorisme==
Sabeltann har tidligere vært siktet for å bedrive høyforræderi, helleri, opplæring av høyt ettersøkte personer, produksjon og omsetting av alkohol, legemsbeskadigelse, sadistiske holdninger, vandalisme, uanstendig oppførsel med en hest, forsøpling, bevisforspillelse, flere brudd på våpenforskriften, forurensning, bedrive utukt på offentlig sted, menneskesmugling, vandalisme på Munch museet, personforfølgelse, brudd på besøksforbud, pyromani, drapstrusler, brudd på arbeidsmiljøloven, hetsende ytringer, kjøp av seksuelle tjenester, dyremishandling, bråk og støy på offentlig sted, blotting, vitnepåvirking, ulovlig innførsel og inntak av næringsmiddler samt drap på [[USA]]s daværende president John F. Kennedy 1963. [[FBI]] har i flere tilfeller kunnet fremlegge bildemateriale, men Sabeltann har blitt frikjent på alle punkter som følge av at bevisets stilling var for svakt.
 
==Slekt==
Man har i nyere tid funnet ut at Sabeltann antagelig skal ha en sønn som følge av sabeltanns mange tidlige bordellbesøk i hans fartstid i Karibia. Disse misstankene gjorde seg gjeldende da Allice Sparrow i nyere tid kontaktet flere internasjonale nyhetsbyråer i hennes fortvilelse av sønnen hadde kommet i dårlig selskap og lagt fra kai med skipet "Black
 
Sabeltann har noen spiselige spøkelses mannskap, kokken tar en bit av dem om gangen.
han går til legen en gang i måneden fordi han hører så dårlig.
Men det er en hemmelig ting du må vite han doper seg og drikker mye alkohol, og den som våger å ta alkoholen hans blir en idiot.