Kjøkken

Fra Ikkepedia
Revisjon per 19. mar. 2011 kl. 16:04 av Howie (diskusjon | bidrag) (Tilbakestilte endring av 83.109.126.112 (diskusjon) til siste versjon av 77.106.129.163)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk
Gammeltkjøkken.jpg

Et kjøkken er et annenrangs rom. De mange omtalte leilighetene som for tiden florerer i store deler av verden, inneholder nesten alltid et kjøkken. Likevel inneholder ett-roms, to-roms og tre-roms-leiligheter et kjøkken i tillegg til rommet det annonseres for.

Skap[rediger]

Et kjøkkenskap er det mange som har på kjøkkenet sitt. De er ofte opphengt systematisk på veggen i tillegg til at noen også står på gulvet. Her oppbevarer man bl.a. asjetter, fat, tallerkener og andre kastevåpen. De er ofte stablet på en pen og ryddig måte for å gi et inntrykk av harmoni. Skapene kan gjerne ha glassdører, slik at man ser den innvendige harmonien også utenfra. Også glass med forskjellig kaliber og størrelse, samt kopper og kar plasseres gjerne i skapene.

Skuffer[rediger]

På de fleste kjøkken er det skuffer. Disse er gjerne plassert på gulvet, inntil veggene. Mange skuffer har innredninger som gjør det lett å holde orden over krydderglass, kniver, gafler, sakser og andre håndvåpen. Alt skal være lett tilgjengelig, slik at man lett kan diske opp med et overraskelsesmoment om f.eks svigerforeldre eller sjefer kommer på uventet besøk.

Kvinner[rediger]

På de fleste kjøkken er det kvinner. De er ofte opphengt i at alt skal være systematisk. Om mannen skaper kaos i systemet vil kvinnen ta i bruk kastevåpen som feks fat. Mannen kan prøve å beskytte seg med et krydderglass men må gi tapt og vende tilbake til stuen, han må vente sin tur til natten. Ettersom at kjøkkenet er kvinnens naturlige habitat er hun veldig territorial; hun markerer kjøkkenet sitt med maling.


Kjøleskap[rediger]

På de aller fleste kjøkken er det et kjøleskap i et kjøleskap er det ofte mat men også fylt med noe som kvinner kaller for grønnsaker. Grønnsaker er et redskap som kvinner ofte truer barna sine med, kan også blandes sammen til et middel som er fint å ha hvis du vil avlivet hunden din/naboens eller andre skadedyr. Dette middelet kalles da altså for Grønnsaksuppe kan også bli brukt til å detonere bomber med. Kjøleskap er et skap som gjør at mat og grønnsaker blir dårlige så man kan ofte finne mugnet mat der inne.