Oppretter Klær

Hopp til navigering Hopp til søk

Advarsel: Du er i ferd med å opprette en side som tidligere har blitt slettet.

Du bør vurdere om det er passende å fortsette å redigere denne siden. Slette- og flytteloggen for denne siden gjengis her:

  • 6. mar. 2012 kl. 21:39 CartoonistHenning diskusjon bidrag slettet siden Klær (innholdet var «Klær er bitte bitte små bier som er så små at man ikke har mulighet til å se biene som klærne er oppbygd av. Om du noen ganger har kjent at en ullge...» (og eneste bidragsyter var 88.89.192.62))
  • 5. apr. 2011 kl. 20:49 Rody45 diskusjon bidrag slettet siden Klær (Særdeles barnslig: Innholdet var: «Klær er noe skittent A4 ark som MacGyver har teipet sammen med gaffateip, det finnes menge forskjellige klær: T-Pain, soccer og grense. Lim bruker de ofte til klær så de vet at det sitter på, han som fant opp klæ)
  • 3. mai 2008 kl. 20:25 Jaf diskusjon bidrag slettet siden Klær (Innholdet var: «'''Klær''' er ofte noen mennesker velger og ta på seg, men som oftest forsvinner fort når ordet sex kommer inn i bilde. Klær kan både holde deg varm og få deg til å se og føle deg penere, men egentlig så skjuler ikk...»)

Advarsel: Du er ikke innlogget. IP-adressen din vil bli vist offentlig om du redigerer. Hvis du logger inn eller oppretter en konto vil redigeringene dine tilskrives brukernavnet ditt, og du vil få flere andre fordeler.

Merk at alle bidrag til Ikkepedia anses som frigitt under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Ikkepedia:Opphavsrett for detaljer). Om du ikke vil at ditt materiale skal kunne redigeres og distribueres fritt må du ikke lagre det her.
Du lover oss også at du har skrevet teksten selv, eller kopiert den fra en kilde i offentlig eie eller en annen fri ressurs. Ikke lagre opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse!

Vi ber deg løse følgende hCaptcha for å beskytte wikien mot automatisk sideopprettelse:

Avbryt Redigeringshjelp (åpnes i et nytt vindu)