Forskjell mellom versjoner av «Lano gakk gakk»

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
m (Tilbakestilte endring av 83.108.58.95 (diskusjon) til siste versjon av Hymie le robot)
Linje 1: Linje 1:
 
[[Bilde:5314f67972.jpg|thumb|Lano gakk-gakk gakker bare to ganger]]
 
[[Bilde:5314f67972.jpg|thumb|Lano gakk-gakk gakker bare to ganger]]
   
Lano gakk gakk er en badeand som spyr noe merkelig skum når en kakker den i skolten. Lano gakk gakk er ute av stand til å lage lyder, derfor må den som skal vaske seg lage oppkastlyden selv. Lano gakk gakk er kjent for sin gode innflytelse på unge barn som kan more seg med litt gladvold etter en lang og hard dag på dass. Den er også blant annet veldig populær til håndvask på kjøkkenet på [[Tyholt]]. Kjente dikt om Lano gakk gakk er:
+
Lano gakk gakk er en badeand som spyr noe merkelig skum når en kakker den i skolten. Lano gakk gakk er ute av stand til å lage lyder, derfor må den som skal vaske seg lage oppkastlyden selv. Lano gakk gakk er kjent for sin gode innflytelse på unge barn som kan more seg med litt gladvold etter en lang og hard dag på dass. Den er også blant annet veldig populær til håndvask på kjøkkenet på [[Tyholt]].
 
-Lano for liten, Lano for stor, Lano i rompa når far tar mor!
 
   
 
{{Stubb}}
 
{{Stubb}}

Revisjonen fra 28. aug. 2012 kl. 20:36

Lano gakk-gakk gakker bare to ganger

Lano gakk gakk er en badeand som spyr noe merkelig skum når en kakker den i skolten. Lano gakk gakk er ute av stand til å lage lyder, derfor må den som skal vaske seg lage oppkastlyden selv. Lano gakk gakk er kjent for sin gode innflytelse på unge barn som kan more seg med litt gladvold etter en lang og hard dag på dass. Den er også blant annet veldig populær til håndvask på kjøkkenet på Tyholt.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.