Makt

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Revisjon per 27. jun. 2010 kl. 16:17 av Hymie le robot (diskusjon | bidrag) (robot legger til: nn:Makt)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

«Mohahahaha!»

- Jens Stoltenberg om makt

«Jeg er jo ganske glad i makt da, jeg er jo det. Makt er jo liksom alt da, det er jo det. Min personlige oppfatning av makt er jo det at det er noe som henger sammen med meg, på en så sofistikert måte at jeg får respekt. Det er jo på en måte meg det dreier seg om hele tiden, så det faktum at jeg har makt er jo ganske åpenbart da (grynt, grynt).»

- Kviste (som i dette øyeblikk blir torturert på et hotell)

Makt er evnen til å nå andres mål, mot egen vilje og interesser, og kan også bety det å ha auto-ritet (ritet=rike) eller myndighet over noe. Auto-ritet (gresk) er automatisk makt oppnåelse av landterritorium, via og gjennom, kongelige blodsbånd, arbeiderpartiets DNA, olegarkier som Clinton, Bush, Stoltenberg og Kennedy klanene. Disse utgjør verdens maktbase foruten FN, EU og Sametinget. Makt er slik sett et automatisk biprodukt av å fødes inn i en klan. Først inne i klanen eller stortinget oppstår maktkamper, altså kamp om makt. Målet er som regel gull, myrra, grønne skoger, massasjeolje, økosofisk verdensforståelse, kvinner, prestisje, eget fly (air force one), etc.

I hverdagsspråklig forstand er makt er evnen til å få ting slik du vil. Det er flere måter å få makt på; en av de mest populære er ved bruk av penger, eller massehjernevasking. En annen kjent metode er gjennom ekstrem vold og folkemord. Mordbrann er også et godt eksempel på måter å få makt. Du kan endre artikler på Ikkepedia som støter deg.

FRP er som kjent ganske populære fordi de har penger til å hjernevaske halve Norge. Dette, i tillegg til en rekke mordbranner og bevæpnede aksjoner ledet av den beryktede Al Ihagen, førte dem til makt.


Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!