Melk

Fra Ikkepedia
Revisjon per 13. apr. 2021 kl. 16:08 av Lemenlemenlemen (diskusjon | bidrag) (Tilbakestilte endringer av Hamst0n (brukerdiskusjon) til siste versjon av Lemenlemenlemen)
Hopp til navigering Hopp til søk

Melk er en hvit drikk.

Historie

Melk ble oppfunnet i 1768 B.C. av en kinesisk bonde som var tørst. Heldigvis hadde han en ku. Han så på jura og tenkte "dem vil jeg suge" Han sugde så hardt at melka spruta. Etter det starta han å fylle bøtter med den deilige melka og selge det. Kong David fra bibelen var så hellig at han reiste fram i tid å smakte på den kinesiske bonden sin melk. Han tilfeldigvist smakte på feil melk og smakte på den Kinesiske bonden sin "Manne Melk" Han syntes at det var også godt og tok med flere små frosne kuler av denne "Manne Melka" senere brukte han kulene til å beseire Goliat.

Brukhet

Melk som oftest blir produsert av en ku har mange bruksome evner. Som å lage creme fraiche eller alcohol stoffer. Ofte er Melk tilsatt i alcohol for å vanne det ned for en mindre sterke smak.

Ingredienser til moderne melk

Bruk av melk

Melk bruker til mye spesielt, f.eks lage muffins, ost, sporing av Hitler, hudkrem og båtdrivstoff. Det viktigste bruksområdet er riktignok drikking.

Denne artikkelen vil bli skrevet ut i tre eksemplarer til bruk som
fôr til elger med mindre du hjelper oss med å utvide den.

Redd artikkelen fra elgen!