Melkeveien

Fra Ikkepedia
Revisjon per 25. aug. 2021 kl. 17:54 av Lemenlemenlemen (diskusjon | bidrag) (Tilbakestilte endringer av Cock deeznuts (brukerdiskusjon) til siste versjon av 77.40.191.182)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

«De så ufattelig like ut! Det kan hende jeg tar feil, men … de så alle ut som miniatyrfigurer av Lars Monsen

- Knut Hamsun om potensielle livsformer i Melkeveien

Melkeveien under mikroskop, med svarte høl overalt.

Melkeveien, også kjent under navnet Mjølkevegen, ved plukk-og-miks-tilbud til og med Melkevegen og Mjølkeveien, er et lite kontinent – så lite at det ikke går an å se det på satellittbilder.

Historikk[rediger]

Opphav[rediger]

den ligner på morrha diiiiiii har navnet sitt etter den veien mange kyr drar for å gjøre seg fete. Kua er hellig i hinduismen, og det å gå pilgrimsreise langs Melkeveien er derfor en av de viktige fem søylene i

I 1587 fikk Tine Melkeglass en konkurrent ved navn Q. Dette likte ikke Tine, så hun bestemte seg for å sende Q til Himalaya-øyene, der han var svært lenge. Q gikk i skam – til lands, til vanns og i lufta med – med tolv disipler og ei ku, helt til han var framme. En av disiplene var hinduist og brakte historien om skamvandringen hjem til India, der den ble inkorporert i hinduismen som et symbol på kulturell utveksling. Nå forteller foreldre til barna sine historien om Q og om at han kanskje kommer tilbake, og salig er den som går Melkeveien til Himalaya for å se. Ettersom ingen riktig visste hvor veien gikk, har navnet etter hvert blitt tatt i bruk på hele kontinentet.

Mennesket ankommer[rediger]

Det antas at Espen Askeladd var den første i nyere tid til å utforske kontinentet, og at det berømte sitatet «Jeg fant! Jeg fant!», trolig sagt kort tid etter Askeladden kappåt med trollet, viser til fascinasjonen Askeladden følte da han først fikk øye på Melkeveien. Kontinentet er i dag bebodd av mennesker, ledes under president Hillary Milkton og er kjent for sin særegne pant på melkekartonger.

Den ekte Melkeveien gjenoppdages[rediger]

Det vakte stor oppmerksomhet i 1999, da forskere gjenfant den originale Melkeveien. Arkeologiske utgravinger viste at veien Q og kua hans fulgte i 1587 trolig allerede eksisterte og fulgte et visst mønster. Den ledende teorien er at den ble skapt da Lars Monsen velta ei mugge med melk ute i det store intet, og at melka gravde ut en tydelig sti. Siden da har tusenvis av stjerner og planeter oppstått ut av den utgravde massen, og trolig var det Gud selv som limte dem til himmelen med superlim, for å skape den stjernerike himmelen vi har i dag. Her må en huske at å navigere etter stjernene var langt enklere før – de tre vise menn hadde f.eks. bare julestjerna å forholde seg til, mens det i dag fins stjerner overalt, selv på Jessheim og i Nordland.

Det har gått rykter om at Gud også skapte både Melkeveien og hele universet (intet mindre!). Dette er irrelevant feilinformasjon, som du bør se bort ifra ved eventuell undersøkelse eller artikkelskriving. Satan deltok derimot – blant annet skapte han hvitfargen og smurte restene av den på gliset til Justin Bieber. Etter en avtale med djevelen fikk myndighetene i Himalaya tilgang til overskuddslageret, slik at den originale Melkeveien to ganger årlig kan vedlikeholdsmales og oppmerkes for turister og pilgrimsreisende.

Planeter og utenomjordiske vesener[rediger]

Til nå er det oppdaget flere underjordiske planeter i Melkeveien, også i grøftekanten rundt. Det er videre obserert utallige mystiske vesener, og Knut Hamsun beskrev observasjonen sin som miniatyrfigurer av Lars Monsen. MacGyver, Alex Rosen, Lene Alexandra og et dusin polakker støtter Knut Hamsuns påstand. Monsen selv har ingen kommentar til saken.