Morten Harket

Fra Ikkepedia
Revisjon per 2. nov. 2011 kl. 19:21 av CartoonistHenning (diskusjon | bidrag) (Tilbakestilte endring av 85.167.138.30 (diskusjon) til siste versjon av 85.164.204.69)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk
Liker vindmøller!

Morten Harket syng i bandet (h)aha og er kjent som mannen utan testiklar. Dette kjem av at han prøvde seg i stavsprang som liten, men landa litt feil. Difor har han den karakteristiske ljose stemma.

Unge år[rediger]

Som liten likte Morten å danse ballet og kle seg ut som jente ved å bruke sin mors klær, og sin fars som var transvestitt på den lokale puben annenhver helg.Dette sluttet han med da han traff på Kristian Valen. Då skjønte han kor gale det kunne gå med han viss han ikkje slutta å leike jente. Han bestemte seg istaden for å bli driftsleiar i Tertitten Boretslag. Dessverre for Morten var han litt for seint ute med søknaden, og jobben gjekk til Narvestad. Etter dette bestemte han seg for å bli Gud, og den raskaste vegen til stjernehimmelen er å bli poppstjeren.

Eldre år[rediger]

Morten traff Pål Blærekatar Savoy på eit party for skapsamlarar og skapentuiastar. Deretter traff han Magne Furuholmen på eit vekkelsesmøte for religionen "Elg i Solnedgang." Denne religionen vart seinare det største Morten har opplevd i livet sitt. Saman reiste dei rundt på turnear for å nå Mortens draum om å verte Gud. Dette gjekk bra ein liten stund, heilt til dei vart såpass kjente at det kom groopies bak scena. Dette vart ein veldig kjedelig periode for Morten, sidan han ikkje har testiklar. Etterkvart vart han så lei av å vente på at resten av bandet skulle få tid til han i staden for damene, så han starta på solokarriera si, stadig på jakt etter stjernene. Morten planlegg et lite comeback etter den atletiske episoden i ballet-opptreden.

Songar[rediger]

  • Take On Me (sangen ble aldri noen suksess, så A-ha fjærnety sangen fra hodene til folk.)

- denne sangen var også tildelt hans mange kjære venner rundt om i Norge, dette var da så klart i starten av Lommemannens "turne". Dette kan også ha vært et samarbeid, mellom han og Ravi eller (Ivar) som sang: "bare bitelit"

Asbjørn Slettemark Asbjørn Slettemark godtar ikke dette.

Denne artikkelen har vært med på å kaste svart ekkel maling på Asbjørn Slettemark sine ungdomsminner og ødelegge barndommen hans.