Oppretter Niger

Hopp til navigering Hopp til søk

Advarsel: Du er i ferd med å opprette en side som tidligere har blitt slettet.

Du bør vurdere om det er passende å fortsette å redigere denne siden. Slette- og flytteloggen for denne siden gjengis her:

  • 28. okt. 2020 kl. 15:27 Lemenlemenlemen diskusjon bidrag slettet siden Niger (Ikke EU-godkjent)
  • 9. apr. 2013 kl. 17:40 Rody45 diskusjon bidrag slettet siden Niger (For dårlig: innholdet var «Niger eller også kalt Bjørnens rede er et land oppkalt etter Bjørn. Han er kjempetøff og alle menneskene i Niger ville ha han som president. Bjørn va...» (og eneste bidragsyter var [[Special:Contributions/77.95.75.102...)
  • 30. nov. 2009 kl. 12:42 Howie diskusjon bidrag slettet siden Niger (Ikke EU-godkjent: innholdet var «Niger er en stor land, vi liker for det meste bare svarte folk, og hvis det kommer en hvit man som ikke liker kokosonøtter omkjærer vi han, og han...» (og eneste bidragsyter var [[Special:Contributions/213.160.247.163|)
  • 5. mar. 2009 kl. 21:04 Paddekaka diskusjon bidrag slettet siden Niger (Tull: innholdet var «Niger er som navnet tillsier et land med masse underutviklede kullsvarte menn med skjørt som dreper hverandre med sverd i ørknen.Niger har mye sand og...» (og eneste bidragsyter var [[Special:Contributions/90.149.11.104|90.149.11.)
  • 15. nov. 2007 kl. 16:46 Obowatt diskusjon bidrag slettet siden Niger (innholdet var «Dette er det fattigste landet i verden : DOg Mange av innbyggerne har det ikke så bra, og det er det vi gir bort pengene på..For og hjelpe dem mer...» (og eneste bidragsyter var 80.232.8.20))

Advarsel: Du er ikke innlogget. IP-adressen din vil bli vist offentlig om du redigerer. Hvis du logger inn eller oppretter en konto vil redigeringene dine tilskrives brukernavnet ditt, og du vil få flere andre fordeler.

Merk at alle bidrag til Ikkepedia anses som frigitt under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Ikkepedia:Opphavsrett for detaljer). Om du ikke vil at ditt materiale skal kunne redigeres og distribueres fritt må du ikke lagre det her.
Du lover oss også at du har skrevet teksten selv, eller kopiert den fra en kilde i offentlig eie eller en annen fri ressurs. Ikke lagre opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse!

Vi ber deg løse følgende hCaptcha for å beskytte wikien mot automatisk sideopprettelse:

Avbryt Redigeringshjelp (åpnes i et nytt vindu)