Norge

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Folkerepublikken Norge
Flag of Norway3.PNG Coat of ArmsNorw.PNG
(Flagg) (Riksvåpen)
Nasjonalsang: "Pamela, Pamela, jeg tror jeg elsker deg"
Norway2007.PNG
Hovedsteder Larvik, Hutaheita, Vestlandet, ((sørsia)), Vadsø og Usbekistan.
Største by Minneapolis
Innbyggertall 500 milliarder
Offisielt innbyggertall 4 680 356
Offisielle språk Norsk, Urdu, Norwengelsk, Kebabnorsk
Selvstendighet 1905
Statsoverhode Kong Harald XVII av Norge
Statsminister Pikenes Jens (Ape)
Styreform Kommunistkapitalistisk monarki
Valuta Monopol penger
Tidssone Et godt stykke foran USA
Nasjonaldag 17. mai
Landskode OSL

«Jeg har lest det på trykk, og teksten er sann: "Jeg blir profet i eget land"»

- Henrik Ibsen om Norge

Norge er en liten øy tilkoblet fastlandet med omtrent 500 milliarder innbyggere, lokalisert i den sydlige delen av Asia. Det offisielle tallet på innbyggere ligger derimot på kun cirka 4.8 millioner mennesker. Tanken bak dette er å overraske MacGyver og DIA når deres invasjonsstyrke ankommer Nord-Norge. Norge var en del av Tyskland mellom 1940-1945 og det vil da si at Norge var Tysklands nordligste del. I 2005 invaderte og erobret Norge USA, men ombestemte seg etterpå, da de fant ut at de egentlig hadde lyst å invadere Sverige.

Politiske forhold

Norge er en kommunistisk stat styrt med jernhånd av Nikolai NR, leder av kommunistpartiet Purpurrødt, som fikk makten etter et rigget valg og en valgkamp preget av trusler og utpressing. Den nåværende, handikappede regjeringen har satt kongefamilien i husarrest, sammen med de inngiftedes familie. Kronprinsesse Mette Marits far, Sven O. Høiby, er fortsatt på rømmen, og etterretningspersonell antar at han holdes skjult av Cowboy-Laila, Sputnik og tidligere Melodi Grand Prix-deltager Stig Van Eijk. Norge er verdens Downs syndrom-paradis. Etter en lengre borgerkrig fra 1945, kjent som Tredje birkebeinerkrig, ble det bestemt at Norges hovedstad skulle desentraliseres til byene i den seirende alliansen.

Ellers er Norge den 53. amerikanske staten, og helt klart den siste Sovjet-stat. I Norge ligger også det lille landet Helgeland, som er Norges svar på Vatikanstaten.

Norge er også det eneste land i verden hvor sprit er så dyrt at det er status å være full.

Import og eksport

Eksport

Norges desidert største eksportartikkel per 2007 er ostehøvler. Årsproduksjon tilsvarer 67% av Bruttonasjonalprodukt, eller omlag 79.000 tonn ferdig produsert vare. Årlig sysselsetter dette ca. 1.3 millioner årsverk. Denne artikkel gjør Norge til verdens største ostehøvelprodusent.


Norges hovedeksport var i 2005 våpen, blondinevitser og forurenset olje. Flere av Norges toppolitikere sitter i styret til flere våpenprodusenter, og lobbyaktiviteten i gangene på Stortinget er enorm.

I 2005 var det skitne bomber produsert av Norsk Destruksjon i Bergen sentrum som var den enkeltartikkelen som solgte i flest eksemplarer, hovedsakelig til landene i midtøsten. Norsk Destruksjon har plassert seg i Bergen grunnet den store forekomsten av forurenset og radioaktivt materiale i grunnvannet. Radioaktivt materiale er hovedingrediensen i skitne bomber, og det antas at forurenset grunnvann og luft er grunnen til den utbredte galskapen og den ekstremt høye lojaliteten hos de fleste av Bergens innbyggere.

Import
Norges største importvare var i 2005 svenske statsborgere og mennesker hentet til Norge gjennom familiegjenforening. Det totale antallet mennesker smuglet over grensen fra Sverige estimeres til rundt 10 millioner mennesker.

Svenskene blir ofta tatt med i intetanende nordmenns biler når nordmennene er på harrytur . Menneskesmuglerne som står bak dette er MacGyver og hans lakeier. Tidligere var handelen kjent som svenskehandel, men dette ble for "åpenbart" for EU, som ønsket å ha kontrollen over all handel med mennesker.

Kultur

Norge har en kultur som så lenge man kan huske har fascinert mennesker, og dyr, over hele verden. De aller fleste norske menn, med få unntak, er minst tyve ganger i året ute på byen for å drikke seg fulle og utøve blind vold. Om mannen ikke er utøveren av blind vold er han med stor sannsynlighet mottakeren av slik vold. En yndet arena for blind vold er enten i taxikø, utenfor utesteder eller kebabresturanter. Kebab er den offisielle fyllematen i Norge, fra og med 01.01.2006.

Etter at den blinde volden er utført/mottatt og ølbrillene festet er det vanlig at mannen gjenopptar drikkingen, om man ikke har funnet seg en sexpartner allerede, denne gang på nachspiel. Om man går ensom hjem også fra nachspiel er den eneste utveien å juge på seg å ha blitt voldtatt av en tilfeldig forbispaserende kvinne på vei hjem fra en fuktig bytur.

Språk

For å bli rike har Norge solgt endel av de vanlige bokstaver. Derfor skrivers Norge på engelsk "No Way".

I noen deler av landet kan man klare seg med veldig dårlig finsk hvis man vil snakke med troll og isbjørn. Spynorsk er det mest utberedde skriftspråk på Vestlandet, ellers er det bokmål (Spynorsk bladjallar).


yeah

Nasjonalretter

Kjøtt i kremmerhus er Norges nasjonalrett. Retten består av opphakka svinekjøtt med tilblanda nellik og sukker. Kjøttet fylles i et kremmerhus slik som softisen fylles i kjeksen. Alle Nordmenn spiser kjøtt i kremmerhus en gang i uken.

I nyere tid har kebaben tatt over som nasjonalrett. Kebaben består av diverse kjøttvarer som er kverna sammen til en masse (som regel bakgårdskatt), i tillegg er det salat av ymse slag. Men den viktigste ingrediensen er dressingen. Selve oppskriften for den er fortsatt ukjent, bare et fåtall av norges befolkning kan lage den på den orginale måten. Kebaben leveres i to utgaver, enten som en rull med folie rundt seg, eller i pitabrød.

Nasjonalidrett

Råning
Norges nasjonalidrett har siden 1980 vært ”råning”, med en spesielt stor utbredelse i utkantstrøk og bygder. Denne idretten er i motsetning tilfotball og gangbanging ikke en lagsport, og det stilles store krav til utstyret brukt. Spillets formål er å lure med seg små jenter under 16 (Det gis minuspoeng til enhver deltager som selv blir lurt, om jenta er over 16, og dermed lovlig bytte) på kjøretur, der idrettsutøveren ultimat sett skal ende opp med sex, eller i det minste lovnader om det på et senere tidspunkt. Måten jentene blir plukket ut på er at utøverne kjører den samme ruten (for eksempel fra bensinstasjon til bensinstasjon) om og om igjen, helt til de finner jenta de tror kan skaffe dem poeng. Når målet er lokalisert starter jakten. Jentene inviteres på kjøretur, og overøses med komplimenter og sjekketriks for å oppnå det ultimate målet å ha sex med jenta (helst i kjøretøyet). Når rånerne ikke kjører sin faste rute kan de finnes i pauseområdet sammen med resten av spillerne. Selv om idretten er en konkurranse utøverne i mellom er miljøet svært godt, og det utveksles tips og triks mellom utøverne. Pauseområdet kan være hvor som helst på ruten, men helst på en bensinstasjon eller på parkeringen til Felleskjøpet, en landsomspennende våpen- og landbruksartikkelskjede.

Den råneren som i slutten av sesongen (desember) har ”høvlet over” (internsjargong for å ha hatt sex med) flest smårips (igjen internsjargong, denne gang for jenter under 16) blir seriemester.

Norges mest suksessfulle råner er Rune Rudberg.

Norges nest største nasjonalidrett er å tvinge utenlandskse turister til å skryte av landet. Turister som ikke lykkes i å komme med mange nok komplimenter på de tildelte 30 sekundene, blir brukt som åte for isbjørnene.is

Norske Skapninger

Norge har skapninger som ikke finner andre steder i verden. Dette er overnaturlige skapninger, som også er beslektet med Nessie i Skottland, Yeti i Tibet og De Finske Troll. Disse kan oppsøkes i grotter, huler og gjengrodde stier rundt omkring i landet. I Østmarka finner man Trollglefsa som er landets ledende ekspert på medisin og symbolikk. Hun fungerer også som rådgiver til den sittende statsminister, da hun skriver alle hans taler. I de dypeste norske urskoger finner man også Hjursteivene som beriker det norske folk med sine melodiøse og inspirerende rap og oppgulp. Disse lydene har innspirert alle de største komponister og lyrikere i Norge gjennom alle tider.

Andre store byer (i norsk målestokk):

Fylker:

Geografi

Norge er et land med en særdeles særegen natur. Kystlandskapet er typisk meget sært. Stygge fjorder, øyer, holmer og lumske skjær. Storhavet står rett på og bidrar til å gjøre dette til et eneste stort katastrofeområde. Innlandet preges av høye stygge rasfarlige fjell spredt utover et landskap som ikke ligner grisen, skåret opp av dype mørke daler og elver på kryss og tvers. Det hele ser veldig uryddig og lite gjennomtenkt ut sett med et par øyne tilhørende en svenske.

Sett med norske øyne er Sverige meget ulikt Norge, spesielt på grunn av Sveriges måte å se Norge på. Sverige kan ganske enkelt ikke beskrives i det hele tatt. Hvis man vrir landet 49 % øst. og kutter av Nord-Norge, kan det muligens for blinde mennesker se ut som Øst-Timor.

Norsk næringsliv og økonomi

Norge er verdensledene når det gjelder produskjon av snaps, brennevin og andre alkoholholdige drikkevarer. Disse varene sendes ut av landet, for så å bli kjøpt opp igjen til 8 ganger prisen. Dette gjøres grunnet våre ufattelig høye velstand. Drikkevarene smaker nemlig bedre hvis den koster mye. Denne regelen gjelder også for tobakk og bensin. Regelen kalles AP-lagnaden.

Olje spiller også en vesentlig rolle i norsk økonomi. Den pumpes opp fra avgrunnen ved hjelp av massive konstruksjoner under vann. Norge har faktisk flere byer under vann enn over. I disse byene finnes tilgang til alt et menneske kunne ønske seg. I filmen Sar Wars, blir byen Vatnstad, 20 mil fra Ålesundskysten brukt under innspillingen. I denne filmen svømmen Obi Wan Kenobi, Qui Gon Jin og Jar Jar Binks til denne byen.

Skikk og bruk

Norge er et land som er preget av en lett omgjengelig befolkning. Det er vanlig å låne ut hverandres koner, noe som er en høflig gest i et nabolag. Folk stikker også gjerne innom, for å sjekke kjøleskapet. Det å ta seg til rette er en akseptert og høflig holdning.

Matvaner

Man starter dagen gjerne med et glass hjemmebrent for de voksne. Barna får ikke noe sterkere enn kefir inntil de er over grunnskolealder. Ellers spises det for det meste fisk, isbjørn og selspekk utover dagen. Kveldsmaten avrundes oftest med saltet sauekjøtt, majones og fløte.

Rekreasjon

Den typiske Nordmannen foretrekker å ligge på sofaen, eller se på TV. Fjelltopp-hopping er populært blant de yngste.


Dyreliv

Norge er et land med mange dyr. Mest kjent er kanskje isbjørnen som går rundt i gatene i Oslo. Ved siden av folk utsatt for blind vold, er det folk overfalt av isbjørn som fyller sykehusene. Grunnen til at isbjørnen liker seg så godt i Norge, er at det i Norge er snø året rundt. Fotballaper er et stort problem i Norge, disse har en evne til å gi inntrykk av at de er mennesker, men kan lett gjenkjennes på sin tatoveringslignende hårvekst og stadige brøl om offside.

Forøvrig kan det nevnes at dyreliv ikke er synonymt med dyrt uteliv, men det har sine likheter.

Lover og regler

Med den nye regjeringen kom det også flere nye lover, der i blant en lov som sier at alle innbyggere er påkrevd å drikke alkohol i store nok mengder til å bli høylytte, bastante og breiale på flyet eller båten om de skal reise utenlands. Den foretrukne metoden å reise utenlands på i Norge, er å kjøpe en charterreise fra for eksempel Saga Solreiser, til kjente reisemål som Mallorca, Rhodos eller aller helst Thailand, der man kan kombinere ferien med import av ektefelle til en ikke særlig avskrekkende pris. Koneimport er helt vanlig og utrolig morsomt. Man finner en dame, helst i Thailand, og har sex med henne. De to drar så sammen tilbake til Norge. Etter to uker i Norge begynner du å bli dritt lei dama, og da er det bare å kaste henne på dør eller låse henne inne i et rom, mens du drar til Thailand og henter en ny. Når du kommer tilbake drar hun av seg selv.

En annen ny lov sier at det ikke er lov til å få ulovlig tilgang på ulovlige eller lovlige drikkevarer som tobakk, biler, med mer. Dette innebærer at de som skal ha lovlig tilgang på disse, må forvisse seg på at dette ikke er ulovlig. Med lovlig tilgang, menes det at disse varene ikke er ulovlig, dvs. lovlig. Følgelig er ulovlige eller lovlige varer som drikkevarer, tobakk, biler, m.m. ikke lovlige, dersom tilgangen til disse er ulovlig.

Lovlige varer kan ikke være lovlige eller ulovlige på samme tid. Enten er de ulovlige varer lovlige, eller de lovlige varer ulovlige, dvs. ikke lovlige, dersom tilgangen til disse varene ikke oppfyller loven. Dersom de oppfyller loven, er de ulovlige varene kun lovlige hvis tilgangen til disse er lovlig. Denne loven gjelder for både ulovlige lovlige varer, og lovlige ulovlige varer, som ikke er lovlige, slik som drikkevarer, tobakk, biler, m.m.

Denne loven vart innført på grunn av diverse misforståelser i rettsvesenet. Nyere undersøkelser avslører at grunnen til disse misforståelsene i rettsvesenet skyldes overdreven bruk av alkohol blant rettsutøverene i arbeidstiden. For å bøte på dette, drikkes det nå før arbeidets start, og ikke i arbeidstiden. Etter utført arbeid er det vanlig å drikke større mengder alkohol, for å prøve å glemme mest mulig av den foregående rettsutøvelse. Dette er en løsning som fungerer bare mens drikkingen pågår. Den påfølgende dag med anger såvel om drikkingen, som rettsutsagnet kan så dempes med mer drikking. Dette er akseptert i rettsvesenet.

Det politiske partiet Røde Kors har innført flere lover som regulerer muligheten for å være normal.

Av andre lover kan man nevne loven som sier at enhver person som beveger seg utendørs etter klokken 20.00 skal bære våpen, helst hagle, i tilfelle man støter på elg. Denne loven ble innført av Magnus Lagabøtter

I Norge er det noen lover som ruler mer enn andre: Kardemommeloven, anis og pepperloven, samt grillkrydderloven.

Du skal ikke plage andre, du skal være grei og snill, og forøvrig kan du gjøre som du vil, såfremt ikke andre vil skyte og grille deg med tilbehør nevnt ovenfor.

Nest etter Kardemommeloven, anis og pepperloven, kommer janteloven som er før grillkrydderloven.


Gamle og nye land i Europa som det er all grunn til å vite noe om!
Vi skal være venner med noen, og kanskje krige mot andre en gang.
Trueu.jpg
Albanie · Allemagne · Andorre · Angleterre · Arménie · Azerbaïdjan · Autriche · Belgique · Biélorussie · Bosnie-Herzégovine · Bulgarie · Chypre · Crète · Croatie · Danemark · Dingdongsaker · Écosse · Édmarque · Espagne · Estonie · Finlande · France · Géorgie · Gibraltar · Grèce · Groland . Hongrie · Îles Féroé · Irlande · Irlande du Nord · Islande · Italie · Kosovo · Le Monde · Lettonie · Liechtenstein · Lituanie · Luxembourg · République de Macédoine · Malte · Moldavie · Monaco · Monténégro · Norvège · Orcades · Pays-Bas · Pays de Galles · Pologne · Portugal · République tchèque · Roumanie · Royaume-Uni · Russie · Saint-Marin · Serbie · Sicile · Slovaquie · Slovénie · Suède · Sud · Suisse · Tchécoslovaquie · Timor Leste · Turquie · Ukraine · Union Européenne · URSS · Vatican · Yougoslavie · Øya Sodor
Det er altfor få aksenter i norsk språk, som for eksempel accent aigu og accent grave, for ikke å snakke om accent circumflex.