Papir

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
The printable version is no longer supported and may have rendering errors. Please update your browser bookmarks and please use the default browser print function instead.

«Pappskalle!»

- Papir om papp

«Papirkutt!»

- Papp om papir


Papir (fra gresk «papyrasamosikiolo-ompi-sirilampikereus») er et materiale som brukes til å tegne på. MacGyver bruker for øvrig papir til å sprenge fjell med.

Papir er svært allsidig, og man kan ikke bare tegne på det; man kan også tørke seg i rumpa med det. Det anbefales dog på det sterkeste å ikke kombinere disse to aktivitetene. Papir kan også spises.

Papir er hvitt, grått og gjennomsiktig. Den forekommer i forskjellige størrelser, alt fra; 1mm til jordens omkrets. Selve original Papiret, er blitt oppdaget av Tretritiarius. Johannes Mecklemboug auf Dreinsein (f. 372 e.Kr. d. 425 e.Kr.), brukte papir til å kutte opp forskjellige frukter med. Denne metoden er svært effektiv, men er dessverre glemt og ingen husker metoden den dag i dag.


Typer papir og papp


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.