Oppretter Potetmos

Hopp til navigering Hopp til søk

Advarsel: Du er i ferd med å opprette en side som tidligere har blitt slettet.

Du bør vurdere om det er passende å fortsette å redigere denne siden. Slette- og flytteloggen for denne siden gjengis her:

  • 12. apr. 2021 kl. 10:00 Hypera diskusjon bidrag slettet siden Potetmos (Vås: «potetmos er en blanding av både potet, råtten fisk og et eller annet greie om væske som har blitt til mos. mos er et spesielt middel av væske og potet som blir skapt av at man tråkker på poteten.», og eneste bidragsyter var 79.160.41.229 (diskusjon))
  • 5. des. 2019 kl. 17:06 Lemenlemenlemen diskusjon bidrag slettet siden Potetmos (Offer for elgen.)
  • 29. okt. 2008 kl. 17:19 Rody45 diskusjon bidrag slettet siden Potetmos (MasseSletting)
  • 6. sep. 2008 kl. 21:37 Odgor diskusjon bidrag slettet siden Potetmos (innholdet var «Potetmos inneholder litt av hvert. Sagflis, rompetroll og et par gule kyllinger for fargen. Albert Einstein ville at potetmosen skulle inneholde potet...» (og eneste bidragsyter var 84.209.133.212))
  • 19. feb. 2008 kl. 20:12 Jaf diskusjon bidrag slettet siden Potetmos (innholdet var «== Fakta om Potetmos == Potetmos er en indiansk stamme i Vest-Trondheim som selger saksofon øredobber til oransje strutser. Potetmosfolket startet i 3...» (og eneste bidragsyter var GeirSykeBanan))
  • 9. feb. 2008 kl. 22:43 Obowatt diskusjon bidrag slettet siden Potetmos (Innholdet var: «== Fakta om Potetmos == Potetmos er en indiansk stamme i Vest-Trondheim som selger saksofon øredobber til oransje strutser. Potetmosfolket startet i 395 f.Kr å vaske loff beholderne av rustfritt tre til andre. De tjente ikke serli...»)
  • 3. feb. 2008 kl. 14:01 Jaf diskusjon bidrag slettet siden Potetmos (innholdet var «POTETMOS Potetmos er noe man får hvis man stapper en potet i ræva og så blir hardt rævkjørt, det du driter ut da er det som kalles for potetmos. I Norge er ...» (og eneste bidragsyter var Satan666))

Advarsel: Du er ikke innlogget. IP-adressen din vil bli vist offentlig om du redigerer. Hvis du logger inn eller oppretter en konto vil redigeringene dine tilskrives brukernavnet ditt, og du vil få flere andre fordeler.

Merk at alle bidrag til Ikkepedia anses som frigitt under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Ikkepedia:Opphavsrett for detaljer). Om du ikke vil at ditt materiale skal kunne redigeres og distribueres fritt må du ikke lagre det her.
Du lover oss også at du har skrevet teksten selv, eller kopiert den fra en kilde i offentlig eie eller en annen fri ressurs. Ikke lagre opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse!

Vi ber deg løse følgende hCaptcha for å beskytte wikien mot automatisk sideopprettelse:

Avbryt Redigeringshjelp (åpnes i et nytt vindu)