Forskjell mellom versjoner av «Preussen»

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Linje 7: Linje 7:
   
 
== Antropologi ==
 
== Antropologi ==
Det er ikke kjent nøyaktig hvor i Tyskland preusserne stammer fra, eller om de i det hele tatt stammer fra Tyskland. En tese mener å kunne bevise at det fins slektsbånd som kan spores til Japan. Denne tesen er imidlertid regnet for svært kontroversiell da den baserer seg på tradisjonen om [[seppuku|Seppuku]].
+
Det er ikke kjent nøyaktig hvor i Tyskland preusserne stammer fra, eller om de i det hele tatt stammer fra Tyskland. En tese mener å kunne bevise at det fins slektsbånd som kan spores til Japan. Denne tesen er imidlertid regnet for svært kontroversiell da den baserer seg på tradisjonen om [[Seppuku|seppuku]].
   
 
[[Kategori:Geografi|Historie]]
 
[[Kategori:Geografi|Historie]]

Revisjonen fra 22. mai 2007 kl. 09:21

Tysk landområde med sterke militære tradisjoner, lokalisert på Hedmark.


Tradisjoner

Sterke tradisjoner innen skriving av folkelig musikk, poesi og fortellinger. Sterkt natur-nasjonalistisk stil. Kjent for byggingen av steinrøyser nedi i alle bakkehellinger.


Antropologi

Det er ikke kjent nøyaktig hvor i Tyskland preusserne stammer fra, eller om de i det hele tatt stammer fra Tyskland. En tese mener å kunne bevise at det fins slektsbånd som kan spores til Japan. Denne tesen er imidlertid regnet for svært kontroversiell da den baserer seg på tradisjonen om seppuku.