Putin

Fra Ikkepedia
Revisjon per 3. jan. 2018 kl. 14:58 av Rody45 (diskusjon | bidrag) (Tilbakestilte endring av 82.194.196.21 (diskusjon) til siste versjon av Lamapalme oioi)
Hopp til navigering Hopp til søk

Putin var den svenske oppdageren og faren til Obama som oppdaget de gigantiske, polske pølsene som var skjult for våre øyer i alle disse årene. Putins egentlige navn er Puta (hore på italiensk) men uttales Putin på svensk. Så derfor tror alle at han heter Putin. Putin er veldig glad i kjeks så meseteparten av tiden spiste han oreo-kjeks sammen med Moder Teresa.

Putin's barndom

Da putin vokste opp, så var det vanskelige forhold, fordi faren hans ville bare at han skulle spise frokost når det regnet ute. Derfor fikk putin veldig tynne bein, og han må stadig vekk drikke te laget av stein for å kunne fortsette å gå. Putin's atferd var ofte litt snillere enn andre sin derfor ble han bøtelagt av kong Harald da han ikke klarte å slå en mann som dro i putetrekket til moren da hun skulle sove...

Putin og de polske pølsene

Da putin oppdaget de polske pølsene for første gang trodde han det var agurker. Derfor tok det flere år fra når han oppdaget dem til han lanserte dem ut for offentligheten for å smake på. Sokrates undret hele livet på hvorfor det kostet så mye med å kjøpe disse polske pølsene.

Han ble født året 69 i en konteiner og døde 2069 sittende fast på dass i følge legenden. Men den egentlige sannheten er at han ble spist av moren med en potet ved siden av.


Redigert av .... ........ .........

Ja det er meg! moren døde av aids 3 år etter parlamentiseringen av oles brød