Råning

Fra Ikkepedia
Revisjon per 25. aug. 2013 kl. 16:39 av Rody45 (diskusjon | bidrag) (Tilbakestilte endring av 217.199.54.137 (diskusjon) til siste versjon av Paddekaka)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

Råning er Norges nasjonalidrett siden 1980, med en spesielt stor utbredelse i utkantstrøk og bygder. Denne idretten er i motsetning til fotball og gangbanging ikke en lagsport, og det stilles store krav til utstyret brukt.

Kjennetegn på ekte rånerbil. Er plassert der av foreldre som ønsker å følge med på hva «barna» driver med.

Spillets formål er å lure med seg små jenter (Det gis minuspoeng til enhver deltager som selv blir lurt, om jenta er lovlig bytte) på kjøretur, der idrettsutøveren ultimat skal ende opp med sex, eller i det minste lovnader om det på et senere tidspunkt. Måten jentene blir plukket ut på er at utøverne kjører den samme ruten (for eksempel fra bensinstasjon til bensinstasjon) om og om igjen, helt til de finner jenta de tror kan skaffe de poeng. Når målet er lokalisert starter jakten. Jentene inviteres på kjøretur, og overøses med komplimenter og sjekketriks for å oppnå det ultimate målet ved å ha sex med jenta (helst i kjøretøyet). Råne sporten er mest utbredt i Løten

Den råneren som i slutten av sesongen (desember) har «høvlet over» (Internsjargong for å hatt sex med) flest smårips blir seriemester.

Når rånerne ikke kjører sin faste rute kan de finnes i pauseområdet sammen med resten av spillerne. Selv om idretten er en konkuranse utøverne i mellom er miljøet svært godt, og det utveksles tips og triks mellom utøverne. Pauseområdet kan være hvor som helst på ruten, men helst på en bensinstasjon eller på parkeringen til Felleskjøpet, en landsomspennende våpen- og landbruksartikkelkjede.

Kjente rånere i historien[rediger]

Norges mest suksessfulle råner er Rune Rudberg. I alle fall liker han å skryte på seg det. Men gamlingen Rudberg har fått rånebank og fungerer ikke like godt lenger. -Det har han forresten aldri gjort heller, sier Eva, Mona, Kari, Gudrun, osv. osv....