Sommerfugl

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Revisjon per 2. okt. 2020 kl. 09:27 av Hypera (diskusjon | bidrag) (Tilbakestilte endringer av 185.96.72.12 (brukerdiskusjon) til siste versjon av Hypera)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!Sommerfugl er den lille fargeklatten som flyr litt rundt om kring om sommeren og prøver å banke all vetten ut av deg. De finnes i ulike farger og størrelser, men de er like irriterende uansett hvor store eller små de er... De er spesielt utbrett under ekvator. Der finnes det så store sommerfugler at du kan bruke dem som solhatt. Okey de kanske ikke finnes på sørpolen, men kanskje! kanskje flagrer det rundt en liten hvit fargeklatt der og! Ja, ja tilbake til tema. Den første sommerfuglen ble oppdaget av den franske muldvarpen Laila som døde av sjokk da hun var ute og skulle spise mark men forvekslet denne marken med en flyvende fargeklatt. Dette skjedde i år -2910.

Utseende[rediger]

Enten har den helsikets mange farger eller så har den ingen, dette varierer fra sommerfugl til sommerfugl. De kan enten være små som maur eller store som solhatter. Dette varierer fra sommerfugl til sommerfugl. Du har sikkert sett noen av dem så utseendet er kanskje ikke så viktig. Annyway den har to antenner (spookey) som de bruker til å sende radiomeldinger mellom hverandre så de kan planlegge om de skal røyke eller snuse før middag. Den har pulver på vingene som de forgifter offerne sine med. De dør også hvis man tar det bort, fordi de tar sevmord når de skjønner at de er fortapte. Ikkepedia.jpgGutt som har funnet ut alle nedsidene med "fargeklattene"

Utbredelse[rediger]

Siden den første fargeklatten ble oppdaget i Frankrike kryr det av dem der, men trolig finnes de over hele verden. De er nok mest irriterende i skandinavia der menneskene irriterer seg mest på dem...De har en plan om og snart overta verden og menneskene., de driter ofte mens de er i lufta.