Terrorisme

Fra Ikkepedia
Revisjon per 10. nov. 2020 kl. 13:28 av Lemenlemenlemen (diskusjon | bidrag) (Tilbakestilte endringer av 185.156.114.1 (brukerdiskusjon) til siste versjon av 9E2)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

«I know what I believe. I will continue to articulate what I believe and what I believe — I believe what I believe is right»

~ George W. Bush


Terrorisme er en terroriserende aktivitet som vanligvis innebærer å plage/skade/irritere eller skremme andre folk. Deltakerne er vanligvis fra arabiske land. Eller Pakistan, Iran, Irak, Sverige og Vatikanstaten etc.


En annen oppfattning av dette ordet, som er vel så mye brukt, er at ordet ofte blir brukt for forkortelsen av TeRRoRisMe. (Te,Rullings, Ro, Ris Med mer!) Men dette er ikke så kjent i de høyere kretser etter at Bush begynnte å snakke om det som noe grusomt. Men det finnes fortsatt dem som husker dette som en vakker tid hvor alt var rolig og harmonisk. (Good old days. Last week, and the day before yesterday.)


Kleskode[rediger]

Gjerne SKO, stort stygt skjegg, ak47 på ryggen og noen granater i beltet og Koranen på baklomma Terrorisme er bra og anbefales, det står til og med bibelen

Kjente terrorister[rediger]

(De fungerer også ofte som strippere i utdrikkningslag for kvinner)