Forskjell mellom versjoner av «Tor»

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
(Tor sitt liv)
Linje 8: Linje 8:
 
guden himself, og Grusjla er det egentlig ingen som har hørt om før. Det er sikkert guden til de prostituerte, om du skjønner.
 
guden himself, og Grusjla er det egentlig ingen som har hørt om før. Det er sikkert guden til de prostituerte, om du skjønner.
 
Tor vokste opp hos en fosterfamilie som het Smedene. Mannen het Groggers og var smed av yrke, og dama, Smurkla, hans var fiskehandler. De hadde en sønn som het Goggen, som var 14 år da Tor kom som 15-åring. Odin hadde dratt på backpacking i Europa, og Grusjla var dratt et annet sted. Tor sitt talent med hammeren bel tidlig oppdaget. Allerede da han var 15 år tok han hammeren til Groggers og slo ned [[Odin]] en gang han var på besøk. "Detta har du for å værra en sånn pervojævel!" Skal han ha ropt før han løp inn på rommet sitt og gråt seg i søvn.
 
Tor vokste opp hos en fosterfamilie som het Smedene. Mannen het Groggers og var smed av yrke, og dama, Smurkla, hans var fiskehandler. De hadde en sønn som het Goggen, som var 14 år da Tor kom som 15-åring. Odin hadde dratt på backpacking i Europa, og Grusjla var dratt et annet sted. Tor sitt talent med hammeren bel tidlig oppdaget. Allerede da han var 15 år tok han hammeren til Groggers og slo ned [[Odin]] en gang han var på besøk. "Detta har du for å værra en sånn pervojævel!" Skal han ha ropt før han løp inn på rommet sitt og gråt seg i søvn.
Han ghjorde det ikke særlig bra på skolen heller, da det eneste han gjorde var å slå i bordet med hammeren sin. Han ble etterhvert utvist, men det viste seg at han hadde utmerket dommerpotensiale. Han ble ansatt ved Storgata Domstol. Han spilte stein, saks, papir med jurien om personene var skyldige eller ikke, så ropte han "SHOOP DA WHOOP!" Noen ganger, mens han dælja hammeren i bordet. Etterhvert ble de også lei, da Tor begynte å finne alle andre i salen skyldig for ting som ikke engang var gjort. Han fikk da sparken av vaktmesteren, og han måtte bo på gaten. Penger til flybillett hjem hadde han ikke. Til daglig jobbet han da som gatemusikant, gatemagiker, snekkervikar og klovn. Han bodde i en pappeske pak pøbben, så han hadde alltid nok av drikkevarer. Etter hvert fikk han nok penger til en billett hjem. På flyplassen ble han stoppet og fratatt lommekanonen sin,men ellers gikk turen greit, om du ser bort fra flystyrten, og at de måtte spise hverandre for å overleve. Uansett kom Tor seg hjem igjen. Det han fikk vite da han kom hjem igjen, var at Odin var dratt for å hente en sønn ett eller annet sted, så Tor hadde huset for seg selv. Han hadde en heidundranes fest! Det var kjøpt inn mjød for tre penger, og gjestelista var stor. Den var: Tor, Hugin og Munin. De festet tre dager til ende, før de ikke gadd mer og gikk hjem og så på TV.
+
Han ghjorde det ikke særlig bra på skolen heller, da det eneste han gjorde var å slå i bordet med hammeren sin. Han ble etterhvert utvist, men det viste seg at han hadde utmerket dommerpotensiale. Han ble ansatt ved Storgata Domstol. Han spilte stein, saks, papir med jurien om personene var skyldige eller ikke, så ropte han "SHOOP DA WHOOP!" Noen ganger, mens han dælja hammeren i bordet. Etterhvert ble de også lei, da Tor begynte å finne alle andre i salen skyldig for ting som ikke engang var gjort. Han fikk da sparken av vaktmesteren, og han måtte bo på gaten. Penger til flybillett hjem hadde han ikke. Til daglig jobbet han da som gatemusikant, gatemagiker, snekkervikar og klovn. Han bodde i en pappeske pak pøbben, så han hadde alltid nok av drikkevarer. Etter hvert fikk han nok penger til en billett hjem. På flyplassen ble han stoppet og fratatt lommekanonen sin,men ellers gikk turen greit, om du ser bort fra flystyrten, og at de måtte spise hverandre for å overleve. Uansett kom Tor seg hjem igjen. Det han fikk vite da han kom hjem igjen, var at Odin var dratt for å hente en sønn ett eller annet sted, så Tor hadde huset for seg selv. Han hadde en heidundranes fest! Det var kjøpt inn mjød for tre penger, og gjestelista var stor. Den var: Tor, Hugin og Munin. De festet tre dager til ende, før de ikke gadd mer og gikk hjem og så på TV. Han tar på andre små barn om kvelden.
   
 
== Jobben til Tor ==
 
== Jobben til Tor ==

Revisjonen fra 1. jun. 2021 kl. 07:13


Hans funksjon var og være en lama

Tor var en av Toppsjefene i gudeverden etter lamaer. Han er Balders lama, siden Tors mor er en lama ved navn Sarita. Samme Sarita som er kjent for sin ekte indiske mat. Han har en staut hammer, som han kaller for Kadija. Han rir over himmelen og lager hagl ved å slå og denge på skyene til de hagler. Noe mer gjør han egentlig ikke. Når han ikke er ute og mekker hægl, sittern inne i baren og drikker. tor kommer inn i baren og slår bartrenderen i ryggen til den knekker så går han bort og knekker hodet hans av og spiser det.

Livet til Tor

guden himself, og Grusjla er det egentlig ingen som har hørt om før. Det er sikkert guden til de prostituerte, om du skjønner. Tor vokste opp hos en fosterfamilie som het Smedene. Mannen het Groggers og var smed av yrke, og dama, Smurkla, hans var fiskehandler. De hadde en sønn som het Goggen, som var 14 år da Tor kom som 15-åring. Odin hadde dratt på backpacking i Europa, og Grusjla var dratt et annet sted. Tor sitt talent med hammeren bel tidlig oppdaget. Allerede da han var 15 år tok han hammeren til Groggers og slo ned Odin en gang han var på besøk. "Detta har du for å værra en sånn pervojævel!" Skal han ha ropt før han løp inn på rommet sitt og gråt seg i søvn. Han ghjorde det ikke særlig bra på skolen heller, da det eneste han gjorde var å slå i bordet med hammeren sin. Han ble etterhvert utvist, men det viste seg at han hadde utmerket dommerpotensiale. Han ble ansatt ved Storgata Domstol. Han spilte stein, saks, papir med jurien om personene var skyldige eller ikke, så ropte han "SHOOP DA WHOOP!" Noen ganger, mens han dælja hammeren i bordet. Etterhvert ble de også lei, da Tor begynte å finne alle andre i salen skyldig for ting som ikke engang var gjort. Han fikk da sparken av vaktmesteren, og han måtte bo på gaten. Penger til flybillett hjem hadde han ikke. Til daglig jobbet han da som gatemusikant, gatemagiker, snekkervikar og klovn. Han bodde i en pappeske pak pøbben, så han hadde alltid nok av drikkevarer. Etter hvert fikk han nok penger til en billett hjem. På flyplassen ble han stoppet og fratatt lommekanonen sin,men ellers gikk turen greit, om du ser bort fra flystyrten, og at de måtte spise hverandre for å overleve. Uansett kom Tor seg hjem igjen. Det han fikk vite da han kom hjem igjen, var at Odin var dratt for å hente en sønn ett eller annet sted, så Tor hadde huset for seg selv. Han hadde en heidundranes fest! Det var kjøpt inn mjød for tre penger, og gjestelista var stor. Den var: Tor, Hugin og Munin. De festet tre dager til ende, før de ikke gadd mer og gikk hjem og så på TV. Han tar på andre små barn om kvelden.

Jobben til Tor

Som sagt, er jobben til Tor å lage hagl. Dette gjør han ver å fly over himmelen i sin DC9 og slå på skyene til de prøver å treffe ham med haglene sine. Disse er heldigvis på steinaldernivå, så de skyter bare isklumper. Ellers er han snekker på sid, og litt dommer også. I tillegg til dette, er han selvlært atomkraftverkuranmaskinist. Jobbene hans er travle, og han erger seg over at han ikke kan være alkoholiker på heltid. Tanken på øl får han til å kjempe seg gjennom hverdagen.

Bosted

Tor bor i en villa. Den er på 30 km2, med eget badekar, Tannregulering og TV. Han har mange fester for seg selv og kosedyrene sine, som er de eneste vennene han har. Festene inneholder leker, og den mest likte er da Tor slår kosedyrene sine helseløse.


Pust1.png

Hold pusten!

Det er lite luft i denne artikkelen. For å spare på det som er, må du holde pusten når du leser denne endeløse veggen med tung tekst.

Eventuelt kan du skape mer luft ved å sette inn noen linjeskift.

Baby.jpg
Denne artikkelen er for småunger.
Artikkelen er for barnslig og trenger mer voksent innhold.

Han er en pedo han spiser småe barn og tar de på tissen. Han slår Kuene sine med pølsen hans. Han elsker høyballene sine.