Forskjell mellom versjoner av «Undulat»

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Linje 1: Linje 1:
  +
[[Bilde:Undulater.jpg|right]] '''Undulaten''' er en art som stammer fra den urgamle finsk-urmanske halvapen. Undulater snakker l33t språket som er nesten umulig å forstå. Den andre halvparten av halvapene, kapret et fly som fraktet undulater til krigen på Furuholmen. Etter et skudd styrttet flyet inn i en [[Burn]] fabrikk. Hvor undulatene ble fulle av koffein som forklarer hvorfor de er så ville den dag i dag. De har arvet kjærligheten til å parre på hodene til folk av den finsk-urmanske halvapen.
[[Bilde:Undulater.jpg|right]]'''Undulat''' er en sjelden frosk fra Rogaland, undulater kan ikke fly.
 
  +
Egenskaper: Hoppe, gulpe, ete og spy.
 
  +
Før i tiden pleide undulater å spise de orange sneilene fra bahamas sin kloakk, men når de innså at det ikke fantes noen sneiler dro de til overflaten igjen. Der ble de bessatt av å spise mennesker, de jaktet spessielt på heavy metall EMO band, som Tokio Hotell.
Sexliv: De parer seg med alle arter av eget kjønn.
 
Levealder: Undulaten lever opptil 30 år, uvanlig for frosker.
 
Dvordan de klarer å leve så lenge: Undulatene spyr opp maten sin å spiser den om og om igjen, dette må gjøres fordi fordøyelksessystemet deres er så dårlig, men uansett, de kan aldri dø av matmangel siden de spiser alt mulig som tau sokk og bensinkanner. (Alt-mulig spisere)
 
Undulater er veldig sjeldne, ser du en bør du ringe 112 eløler noe med en gang så de kan komme å hente den, drepe den og stoppe den full med brødsmuler og majones å stille den ut på et museum i Finland.
 
   
  +
Hoved religionen til Undulatene er Metallica. De hører på [[Metallica]] hele tiden, til og med når de flyr og når de parrer på hodene til folk. Medlemmene i bandet har ved flere andledninger blitt angrepet av det undulatiske luftforsvaret som har prøvd å kidnappe dem til Undulatstan. Undulatstan er i nærheten av Furuholmen, hvor den ene halvparten av halvapene bor. Mennesker ser så alvorlig på denne truslen at de fjernte undulateggene fra mødrene, og rett å slett temmer undulatene til menneskers fornøyelse. Undulatstan ser så alvorlig på dette at de truer med å gå til krig mot menneskeheten. Undulatene får hemmelig informasjon av [[Osama bin Laden]] og [[George W. Bush]]. Det var påstander om at undulatene skulle invandere [[Island]], men i stedet angrep de Hovedøya som virket som en kortere flytur. Den dag i dag er Undulatstan en veldig svekket nasjon som er omriget av den hemmelige politistyrken fra Østersund.
[[Kategori:Fugler]]
 
   
  +
'''Kjente undulater'''
[[da:Undulat]]
 
   
  +
[[Aleksander Rybak]] : Som fikk en plastisk oprasjon.
{{Stubb}}{{bilde}}
 
  +
  +
Undulatkongen Chato: Som beit nesa av en sivil i Norge.
  +
  +
[[Snoopy]] : Ofte misforstått som en hund
  +
  +
[[Donald Duck]] : Som er 1/9 dels undulat
  +
  +
Jan Banan : Som maskot for undulatenes fotballag.
  +
  +
'''Se også:'''
  +
  +
[[Parre]]
  +
  +
[[Mennesker]]
  +
  +
[[Egg]]

Revisjonen fra 13. des. 2009 kl. 01:40

Undulater.jpg

Undulaten er en art som stammer fra den urgamle finsk-urmanske halvapen. Undulater snakker l33t språket som er nesten umulig å forstå. Den andre halvparten av halvapene, kapret et fly som fraktet undulater til krigen på Furuholmen. Etter et skudd styrttet flyet inn i en Burn fabrikk. Hvor undulatene ble fulle av koffein som forklarer hvorfor de er så ville den dag i dag. De har arvet kjærligheten til å parre på hodene til folk av den finsk-urmanske halvapen.

Før i tiden pleide undulater å spise de orange sneilene fra bahamas sin kloakk, men når de innså at det ikke fantes noen sneiler dro de til overflaten igjen. Der ble de bessatt av å spise mennesker, de jaktet spessielt på heavy metall EMO band, som Tokio Hotell.

Hoved religionen til Undulatene er Metallica. De hører på Metallica hele tiden, til og med når de flyr og når de parrer på hodene til folk. Medlemmene i bandet har ved flere andledninger blitt angrepet av det undulatiske luftforsvaret som har prøvd å kidnappe dem til Undulatstan. Undulatstan er i nærheten av Furuholmen, hvor den ene halvparten av halvapene bor. Mennesker ser så alvorlig på denne truslen at de fjernte undulateggene fra mødrene, og rett å slett temmer undulatene til menneskers fornøyelse. Undulatstan ser så alvorlig på dette at de truer med å gå til krig mot menneskeheten. Undulatene får hemmelig informasjon av Osama bin Laden og George W. Bush. Det var påstander om at undulatene skulle invandere Island, men i stedet angrep de Hovedøya som virket som en kortere flytur. Den dag i dag er Undulatstan en veldig svekket nasjon som er omriget av den hemmelige politistyrken fra Østersund.

Kjente undulater

Aleksander Rybak : Som fikk en plastisk oprasjon.

Undulatkongen Chato: Som beit nesa av en sivil i Norge.

Snoopy : Ofte misforstått som en hund

Donald Duck : Som er 1/9 dels undulat

Jan Banan : Som maskot for undulatenes fotballag.

Se også:

Parre

Mennesker

Egg