Forskjell mellom versjoner av «Vaskebjørner»

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Linje 16: Linje 16:
   
   
Sexyboy69
+
Sexyboy69 er deilig

Revisjonen fra 16. feb. 2021 kl. 13:02

Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


Vaskebjørner er en rase med små, men uhyre intelligente dyr. De stammer egentlig fra et annet solsystem, men landet her på jorden en gang de glemte å bruke kløtsjen i romskipet deres. Deretter har de gått i skjul for ikke å vekke alt for mye oppmerksomhet, men du skal alltid være på vakt. Vaskebjørnene er nemlig veldig utspekulerte, og hvis du kommer for nærme så griper de tak i testiklene dine, og putter dem langt opp i rompa di. Det er derfor de fleste trekker seg unna når en vaskebjørn dukker opp. Unntatt en viss Crocodile Dundee, som måtte krype litt for nærme. Det var et trist kapittel, og mange savner den kjære sommerfuglfangeren.Formering.

Vaskebjørner parrer seg fem ganger i året, og legger hvalnøttstore egg. Eggene blir ruget på i 15 dager, før de nye ungene klorer seg ut. Vaskebjørnegg smaker stort sett svartbrent faen, og er ikke anbefalt å spise. Dersom du rører et av eggene mens foreldrene ser på, har du et problem. De vil da følge etter deg til du er helt utslitt. Deretter vil de ta deg med hjem og legge egg i deg, slik at du blir spist opp innenfra. Det er heller ikke å anbefale.

Vaskebjørnenes plan.

Vaskebjørnene vil om et par år være mangfoldige nok til å ta over verden. Deretter vil de fortsette å raide gjennom universet, ledet av den onde leder Sly Hitler Cooper. De vil til slutt ta over hele universet, hvis ikke vi kan stoppe dem med en gang. Derfor oppfordrer vi i Ikkepedia til å drepe eller fjerne alle vaskebjørner dere ser. Men pass på! De kommer kanskje til å gripe testiklene dine! Du må også passe deg hvis det kommer to vaskebjørner, begge kan lett få plass i rumpa di!!


Sexyboy69 er deilig