Oppretter Vegtrafikkloven

Hopp til navigering Hopp til søk

Advarsel: Du er i ferd med å opprette en side som tidligere har blitt slettet.

Du bør vurdere om det er passende å fortsette å redigere denne siden. Slette- og flytteloggen for denne siden gjengis her:

  • 16. sep. 2011 kl. 08:00 Rody45 diskusjon bidrag slettet siden Vegtrafikkloven (innholdet var «§ 4.7 som påbudet om å kjøre i samme fil som den øvrige trafikken (homo av gresk "lik", "samme"). Det har vært et stort problem i trafikken at bilis...» (og eneste bidragsyter var 87.252.80.36))
  • 19. sep. 2008 kl. 11:35 Rody45 diskusjon bidrag slettet siden Vegtrafikkloven (Tull: innholdet var «du bæsje dæ ut når du kjøre og du ska ikke se på veien og ikke se i speilene og alti hold øynene lukket! det skal lukite bæsj i bilen din! d...» (og eneste bidragsyter var [[Special:Contributions/213.161.172.98|213.161.172)

Advarsel: Du er ikke innlogget. IP-adressen din vil bli vist offentlig om du redigerer. Hvis du logger inn eller oppretter en konto vil redigeringene dine tilskrives brukernavnet ditt, og du vil få flere andre fordeler.

Merk at alle bidrag til Ikkepedia anses som frigitt under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Ikkepedia:Opphavsrett for detaljer). Om du ikke vil at ditt materiale skal kunne redigeres og distribueres fritt må du ikke lagre det her.
Du lover oss også at du har skrevet teksten selv, eller kopiert den fra en kilde i offentlig eie eller en annen fri ressurs. Ikke lagre opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse!

Vi ber deg løse følgende hCaptcha for å beskytte wikien mot automatisk sideopprettelse:

Avbryt Redigeringshjelp (åpnes i et nytt vindu)