Forskjell mellom versjoner av «Wolfgang Amadeus Mozart»

Hopp til navigering Hopp til søk
Mot 1790-tallet ryktes det at en hemmelig budbringer ([[Antonio Salieri]]) iført en trefjeset maske og hatt vandret rundt Mozarts hjem. Denne budbringeren var så sjalu og bestilte en dødsmesse for en som fortjente det, men aldri fikk en (Wolfgang Amadeus Mozart). Planen gikk ut på å drepe Mozart rett etter mesterverket var fullført og stjele det, for å så presentere det i begravelsen hans og ta hele æren selv.
Mozart døde den 5. Desember 1791. Salieri fikk aldri messen; Mozart døde av Tourettes før messen var ferdig.
 
Grunnen var fordi han ville ha hammeren til tor for da kunne han "spanke" (som det på engelsk heter)alle andre komponister. Etterpå drepte han Nasse Nøff med hammeren. Han ble dømt til 1 times varetekt og kasterering. 2 timer senere ble han drept av slaget på stiklestad.
 
Mozart døde flere ganger enn normale mennesker. Han har faktisk dødd over 89 ganger. I 1769 spiste han en forgiftet pai som han fikk av Langbein. Han er også kjent for å miste uhorvelig mye tenner, til tross for mye varetekt i polen. Han ble også drept i Big Bang, da han skrudde på stereoanlegget på "flue", og ble skutt av [[Ole Brumm]]. En annen gang i 1287 ble han drept av en filtrert ku, kalt tyrkisk stoff, i [[New York]]. Han dret seg til døde i Australia, da han skulle bade i den kjente bekken [[Odin]]. Senere ble han skannet av en bande gale aper, med sjegg på tærne.