Åge Aleksandersen

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Åge Aleksandersen (Født 31. februar 1930) er en spansk magedanser og entreprenør i Irak. I en ung alder av 45 år skrev han Despacito II som i senere tid har blitt nasjonalsangen til Ghana. Ikke bare er han en låtskriver og entreprenør, men han har også masseprodusert falske merkesko.

[1] Åge med sin bror (Åge er på trommene)

Oppvekst[rediger]

Åge vokste opp i et røft gatemiljø utenfor hotellene i Mallorca. På kveldene måtte Åge kaldkvele rotter å spise de rå, selv om helsa fikk konsekvenser var det viktigere for Åge å få i seg sitt daglige næringstiltak på 12,000 kalorier. Et par år senere fikk han flere sykdommer som konsekvens av rottegomling. Åge fikk blant annet hypermalaria, åndssvakhet og vridning i venstre testikkel,

Karriere[rediger]

Som magedanser og musikkprodusent tjente han inn lommerusk, men som irakisk entreprenør tjente han enorme summer med valuta. Disse pengene brukte Åge til å lage verdens første miljøaktivistgjeng som han kalte sambandet. I perioden mellom 1980 og 1990 endret han navn på miljøaktivistgjengen til D.D.E.. D.D.E. gikk under med et brak etter at den polske søppelmannen Adolf Hitler bombet Hiroshima og Narvik. I senere tid skrev Åge sanger som Despacito 1 til og med Despacito 99.

Familie[rediger]

Bror: Bjarne Brøndbo Tante: Hans Rotmo

Priser og utmerkelser[rediger]

  • Potetgomlermesterskapet i 1995 (1. plass)
  • Beste presening på campingvogn (Delt 1. plass med Ole Ivars, fra 1995 til dagsdato)
  • The Oscars 2020 (Reservet 1. plass)

Album[rediger]

  • 1902: Despacito: The Full Collection
  • 1931: Lei'av livet
  • 1940: Scary Monsters and Nice Spirits: EP Platinum Edition
  • 1969: Bohemian Rhapsody OG Edition

Singler[rediger]

Det er uklart om Åge er singel, men vi kan si at han ikke er gift hvertfall og åpen for action.