Åge Hareide

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Innimellom når ensomheten slår til, leker jeg Åge og har teaparty med meg selv og konglene.»

- Ismannen om Åge Hareide

«Når jeg er tom for penger på mobilen, og ikke kan sende sex-meldinger, pleier Åge og jeg å ta en guttetur til Bangladesh for å sjekke opp damer. »

- John Arne Riise om Åge Hareide

Åge Hareide som sitter å tenker på bollene til Ola By Rise.

Åge Fridtjof Hareide (født 23. september 1953) er trener for det norske herrelandslaget i fotball. Han overtok stillingen etter Nils Johan Semb. Hareide har mangeårig bakgrunn fra norsk og internasjonal fotball, både som spiller og trener.

Som spiller var han innom Hødd, Molde, Manchester City og Norwich City. Han spilte 50 kamper på det norske landslaget og scoret 5 mål. Så han var ikke akkurat den farligste spilleren...

Han har vært trener for Molde, Helsingborg, Brøndby og Rosenborg. Han trente Helsingborg og Rosenborg til seriemesterskap, og Molde og Helsingborg til hvert sitt cupmesterskap, men nå er han kjent som treneren som aldri tok Norge til et Mesterskap i fotball. Åge Hareide er en idiot som aldri klarer å ta norge til VM! Senere har det gått rykter om at han liker Danmark bedre enn Norge fordi han greide å få med Danmark i VM 2018.

Det sies at han HATER spillere som ikke tjener mer enn 1'000'000 kr i året.. Noe som forklarer hvorfor han ikke tar ut eller bruker noen Stabæk spillere...

Åge Hareide er og bror til Adolf Hitler og dette kan forklare litt av hvorfor han ikke greide å ta Norge til EM.

Åge Hareide og Ola By Rise[rediger]

Ja, nå skal vi snakke om den tidligere lederduoen på det norske landslaget. Grunnen til at Norge ikke vant stort var vel fordi Åge var (og er, forsåvidt) inkompetent.. Han levde på kjeks og kakene Ola By Rise laget. Men Ola skal ha såpass at han var forferdelig god til å bake, men hvem trenger bakekunnskaper innen fotball? Riktig, nobody.

Derfor kunne det ikke gå andre veier enn 3 misslykka forsøk til å kvalifisere seg til et internasjonalt mesterskap. Det var en sår trøst for laget at Ola By Rise hadde lært seg en ny oppskrift på kardemomme kake ettersom det bare gjorde dem latere og tregere. Dermed klarte ikke spillere som John Arne Riise og Morten Gamst Pedersen å prestere på høyt nivå lengre. Riise hadde sågår bestemt seg for å avslutte karrieren for å åpne bakeri med Ola i Karasjok, derfor scorte han selvmål i det han trodde var sin siste kamp i karrieren... Så ombestemte han seg.

Ågemann var en god trener på klubbnivå, det skal han ha. Men da hadde han jo verdensspillere. Når han må forholde seg til landsmenn går alt i dass. Grunnen til dette er da altså fordi da forstår nemlig spillerne hva Åge sier, så de går ut på fotballbanen og gjør som de har fått beskjed om. I klubbfotball var det alt for mange utlendinger på laget. Det var store kommunikasjonsproblemer mellom spillere og Åge, så de gikk ut på banen og gjorde akkurat det som falt dem inn. Det er grunnen til Åges suksess i klubbfotball. Etter en forferdelig 2008-sesong ble han sparket som trener og landsforvist fra Norge.