Æ

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Opphav[rediger]

Æ er den tilbakestående sønnen til A og E. A og E traff hverandre for første gang på slektstreff i 1932 og etter en hard kveld på bokstavkjeks kom lille æ til verden. Han vokste opp til å bli en multihandikappet Æ som følge av grumsete gener siden A og E er søskenbarn.

Bruksområde[rediger]

For mange er Æ best kjent som et Nordnorsk ord som på bokmål blir "jeg." Nordnorsk er forresten et språk de snakker i Nord-Norge.

Æ skaper også en veldig særegen lyd som er veldig populær blant barn og folk med tourettes syndrom.

Blant folket[rediger]

Det er da blitt ganske trendy å sette inn Æ i stede for navn som vanligvis ville hatt "E", "A", eller "AE". Dette er av samme grunn som foreldre vil kalle sønnen sin for Maximilian. De craver altså da oppmerksomhet. Dette tvinger også da barna til å virke oppmerksomhetssyk uten grunn. de må ofte da på tragisk måte på Starbucks si "(navn), ja det skrives med "Æ"." Dette synes (spesielt generasjons Z) er helt forjævlig. Alle fra generasjon Z har da seperasjons angst, PTSD, depresjon, flink pike syndrom, OCD, er bipolar, ME og schizofreni.

Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.