Østerrike-Ungarn

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Østerrike-Ungarn - tidlig eksempel på bling

Østerrike-Ungarn var et tidligere land der befolkningen hovedsaklig besto av schizofrene. Dette var en fortreffelig løsning da man kune velge hvilket land man ville i bo i flere ganger om dagen. Østerrike-Ungarn var faktisk så populært at flere av nabolandene ble med.

En av fordelene med Østerike-Ungarn var at de som regel vant fotballkamper. Spilt f.eks. Østerike-Ungarn 3-4 så ville hele befolkningen i løpet av noen dager være innom det seirende landet.


Historie[rediger]

Østerike-ungarn ble dannet ved naturlig bredsmelting for svært lenge siden. I steinalderen var landet bebodd av ur-østerrike-ungarere som levde i dyp isolasjon. Dette skyldtes først og fremst at ingen hverken kunne uttale, eller langt mindre skrive navnet på befolkningen.

Etterhvert som menneskenes taleevne utviklet seg, innviklet Østerrike-Ungarn seg i Europa også. Landet fikk keiser, hovedstad, opera og sjokoladeutstilling.

Slutten[rediger]

Trykket fra nasjoner som ønsket å innlemme seg i Østerrike-Ungarn ble etterhvert så stort at landet ble kastet ut i krig. Tronarvingen ble skutt, mest av pricip har det kommet frem.

Landet ble delt i Østerrike, Ungarn, Gammelgarn, Kamgarn, Ullgarn, Kroatia, Baratia, Pubatia, Slovenia og Tjekkoslovakia.

Tsjekkoslovakia opplevde mye av det samme som Østerrike-Ungarn. Tjekkoslovakia ble også delt etter en kort borgerkrig der Tjekko slo Vakia 2-0.