11. september

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

11. september er som kjent Andorras nasjonaldag. På denne dagen hvert år feirer innbyggerne i dette bittelille landet det store osteangrepet på den store ostefabrikken. De kler seg opp i sine beste ostedrakter og spiser alt de orker av ost.

Den 11. september 2001 feiret Andorra 100 år som et fritt land. Regjeringen spredde rykter via media at det var gjemt en ny type ost i World Trade Center. Dette førte til et spektakulært syn for alle i Manhattan. To fly krasjet i hver sin bygning i håp om å finne osten. Dessverre for Andorra hadde en amerikaner fått tak i osten, og hoppet ut av vinduet. Osten har siden vært sporløst forsvunnet.

Siden 11. september kun kommer en gang pr. år har regjeringen omdøpt 2 andre dager i året til 11. september. Det som før het 13. februar og 20. mai er nå blitt til 11. september. På denne måten blir det mer moro for hele folket.

Dette har ført til at folk har prøvd seg på konspirasjons teorier. Noen mener den heldige amerikaneren umulig kan ha død av fallet og kom seg ut av byen under et digert røykteppe sponset av Statens veivesen. Den heldige mannen er blitt observert utallige ganger av andorrianre, men har alltid sluppet unna. De fant også ut at mannen var svært lik McCane, og stemte derfor på Obama under valgkamen 2008.

Det kan også hende at det aldri var noen ost i World Trade Center, det kan bare ha vært en litt sen april-spøk. George W. Bush skal ha ved senere annledning sagt haha, we fooled them good, men dette er aldri blitt bekreftet.

Osten blei dessverre til ostepopp og er muleg i en cheez doodless pakke akkurat no. FBI spekulerer i sendinga. Ingen tydlege spor på drap, men ein papparazzi-fotograf tok bilete av hendinga. Vitner fortel det siste han sa var "Cheese" når det blitza. I år 4798 kom det fram i Sjå og Høyr at daverande president Baruck Bin Robotpip van den Jan Derek Sørensen tok ein bit av Andorra-osten. Nordpolska mediar fortel at Nissen overførte ostepoppen via posten. Posten vil bli arrestert å rettsaka er om 3 veke. Vi i TV2NRKTVNORGEDISCOVERYTV3SPORTNTV1000CANAL+DISNEYTOON takkar for følget å vi oppdatera saka i MIDTPÅETTERMIDDAGEN NYTT. No...veret med Karl Sludd Nordavind