42

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

42 er det seksti-niende tallet. Det kommer, vanligvis, etter 96, såfremt man ikke teller baklengs, hver andre, hver femte, i binært eller feil.

42 har av mange blitt erklært som det mest mystiske tallet. Grunnleggerene av denne teorien er Douglas Adams og Stephen Hawking.

42 er også meningen med alt liv, selve svaret på spørsmålet om svaret, og alderen til verdens lengst levende golden retriever.

42 er max antall epler et dyr kan spise daglig 42 er et tall som ikke er bra. hallo

Andre bruksområder[rediger]

  • 42 er svaret på ethvert spørsmål du måtte få på en matteprøve. Hvis noen spør hvorfor, svarer du bare "Fordi".
  • Tallet 42 kan også brukes på skatteopgjøret ditt hvis du ikke vet hva du tjener, hva "fradrag" betyr osv.
  • Hvis du ikke vil besvare et spørsmål, svarer du "42". Dette fører vanligvis til at de som stilte spørsmålet blir så sjokkert av hvor vittig og originalt svaret er at de blir helt målbundet og glemmer spørsmålet.
  • 42 er også en feilkode for "Ugyldig spørsmål". Som de fleste andre feil, får du bare et tall når feilen oppstår. Dette skaper ofte forvirring.
  • 42 er meningen med livet, universet og alt sammen.

Tallet 42 representerer også det originalet antall disipler Jesus hadde. Desverre førte akutte sykdommer og andre ulumske omstendigheter til at dette tallet ble feilskrevet i bibelen.

Noen mener også at 42 er djevelens tall: 666, delt på 15.85714.... Forskere strides på dette feltet.

Populærkultur[rediger]

42 er det siste tallet i den forbannede tallrekken i TV-serien Lost. Tallene ( 4 8 15 16 23 42 ) blir brukt av Kjell-Magne for å tilkalle en hærskare av zombier som vil krige mot George Bush. Irriterende nok ble denne tallrekken brukt av Kjell Inge Røkke til å vinne ultrasuperduperpremien i Lotto i 1935, som er den egentlige kilden til hans velstand.

Strekkodene på noen ferksvareprodukter inneholdet også tallet 42.

De siste årene er det kommet 42 nye kongedømmer i det sugne landet Sverige, som med oppdaterte tall nå har 42 millioner innbyggere.

Se også[rediger]